www.lapegatina.com www.radiochango.com

· Dossier RadioChango

· LaPegatina.com

Chango's Forum - LA PEGATINA

Send to a friend

:: Create a new topic :: Answer this topic ::

 El MMVV boicotea nuestro concierto
El Mercat de Música Viva de Vic boicoteja el concert de La Pegatina i Muyayo Rif


El dissabte al vespre, en un concert autoproduït per Muyayo Rif i La Pegatina i autoritzat pel mateix Mercat de Música Viva, els dos grups vam haver de deixar de tocar a mig concert en presentar-se la policia local, que venia a revocar el permís concedit per la mateixa organització. Segons aquesta, hi havia "massa gent" veient aquest concert.

Tanmateix, l'ubicació del concert va haver de canviar a última hora degut a la incapacitat de l'Ajuntament de Vic de gestionar i coordinar totes les autoproduccions convertint l'ambient festiu en un caos i provocant malentesos entre bandes i grups de música. El consistori vigatà va reassignar espais que ja s'havien concedit a d'altres espectacles provocant aquests conflictes. De la mateixa manera, va optar per no dialogar amb els músics per trobar una solució i tancar el concert.

És una llàstima que una iniciativa popular com aquesta (amb autoritzacions incloses), amb un públic comprès entre les 600 i 800 persones, hagi d'acabar d'aquesta manera: renegant de l'essència del seu propi festival, que no és més que donar a conèixer grups emergents pels carrers de Vic.


Muyayo Rif i La Pegatina

-------------------------------------------------------------------------------

La noche del sábado, en un concierto autoproducido por Muyayo Rif y La Pegatina y autorizado por el mismo Mercat de Música Viva de Vic, los dos grupos tuvieron que dejar de tocar a medio concierto al presentarse la policia local, que venía a revocar el permiso concedido por la misma organización. Segun ésta, había "demasiada gente" viendo este concierto.

Asimismo, la ubicación del concierto fue modificada a última hora debido a la incapacidad del Ayuntamiento de Vic de gestionar y coordinar todas las autoproducciones, convirtiendo el ambiente festivo en un caos y provocando malentendidos entre bandas y grupos de música.

El consistorio vicense, reasignó espacios que ya se habian concedido a otros espectaculos provocando estos conflictos. De la misma manera, optó por no dialogar con los músicos encontrando una solución y cancelar el concierto.

Es una lástima que una iniciativa popular como ésta (con autorizaciones incluidas), con un público comprendido entre las 600 y 800 personas, tenga que acabar de esta manera: renegando de la esencia de su propio festival, que es el de dar a conocer a grupos emergentes por las calles de Vic.

Muyayo Rif y La Pegatina
 :: :: 20/09/2009

  [ back] [up] ANSWER THIS TOPIC [View all topics of this forum]   
Topic : 
Nickname : 
Password : 
[RULES OF USE] :: Register :: Edit your profil ::

 Share RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame