www.lapegatina.com www.radiochango.com

· Dossier RadioChango

· LaPegatina.com

Chango's Forum - LA PEGATINA

Send to a friend

:: Create a new topic :: Answer this topic ::

 Cercabirra i Festiu a Cubelles
Benvolgudes i benvolguts,

Des de l'Associació de Joves El Cubell de Cubelles us presentem el Cercabirra 2008 i el concert F'estiu 2008 (La Pegatina + Raggatunning).

Després de l'èxit de particpació de l'any passat, aquest any El Cubell torna a organitzar el cercabirra amb més força que mai i amb moltes sorpreses.

La concentració serà dissabte 7 de juny a les 18:30h a la plaça de la Vila.

A les 19:00h se celebrarà la primera edició del concurs de beure amb porró. Les inscripcions es podran fer a la mateixa plaça de la Vila abans de començar l'acte.

A les 19:30h s'iniciarà el recorregut del cercabirra pels bars del centre del poble amb la xaranga Suk1pa de Tarragona (http://www.myspace.com/xarangasuk1pa). Els bars seran Celler del Porró, Mesón el Buen Jamón, Armengol i Can Tanoca.

El ticket de cada birra costarà 1 euro. Els tickets estaran a la venda durant la setmana abans del cercabirra al centre social de Cubelles. També es posaran a la venda el mateix dia 7 de juny a la plaça de la Vila de 18:30h a 19:30h. A partir de l'inici del cercabirra no es vendran més tickets.

Recordeu que cal anar disfressat amb un toc d'humor ;)

I després...


El mateix dissabte 7 de juny a les 22:00h a la plaça del centre social (davant el castell), l'Ajuntament de Cubelles organitza el concert d'inici d'estiu: el F'estiu 2008. El concert és gratuït i comptarà amb les actuacions de:

La Pegatina, des de Montcada i Reixach i Barcelona.
Rumba, Rumba! Rumba d’aquella que t’enganxa i et fa remoure tantque n’acabes demanant més fins que explotes de cansament. Són autènticsaddictes al xou, amb tornades senzilles i directes que acaben corejantla majoria dels que els escolten. Escolteu com sonen a:
www.lapegatina.com
www.myspace.com/lapegatina

Raggatunning, des de Vilanova i la Geltrú.
Mete en una cocktalera todos los grandes hits de las salas de baile ytelevision que te vengan a la cabeza (desde los mas electronicos a losmas clasicones, pasando por los grandes olvidados y las sintonias de tusseries favoritas). Echale una pizquita de asuuucar y menealo fuerte aritmo de reggaeton. Se sirve calentitoooooooooo! Escolteu com sona tot aquest flow a:
www.myspace.com/raggatunning


Serà una gran festa!!!

Us esperem a totes i tots aquest dissabte a Cubelles!!!

Reenvieu aquest missatge. Que corri la veu!


El Cubell

PD. El mateix dia del cercabirra podreu aconseguir la samarreta de La Mota Festival a un preu especial de promoció: 5 euros. u a CubellesLes samarretes les podreu adquirir de 18:30h a 19:30h a la plaça de la Vila.
 :: patxangalatxaranga :: 02/06/2008

  [ back] [up] ANSWER THIS TOPIC [View all topics of this forum]   
Topic : 
Nickname : 
Password : 
[RULES OF USE] :: Register :: Edit your profil ::

 Share RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame