www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [GERTRUDIS]
GERTRUDIS
GERTRUDIS EN CONCERT EXCLUSIU DE MYSPACE - The Forum for GERTRUDIS :: GERTRUDIS EN CONCERT EXCLUSIU DE MYSPACE - The Forum for GERTRUDIS ::
Back Back 

Send to a friend Send to a friend 
 
  GERTRUDIS EN CONCERT EXCLUSIU DE MYSPACE - The Forum for GERTRUDIS :: GERTRUDIS EN CONCERT EXCLUSIU DE MYSPACE - The Forum for GERTRUDIS ::

Chango's Forum
- GERTRUDIS -

:: Create a new topic :: Answer this topic ::

 
Gertrudis

  More info

el Chango

  Home

  Editorials

  Artists of the Chango

  Photos

  Videos

  TV

  Records of the Chango

  Concerts - Tour Dates

  News

  Social Konscience

  The Catalogue

 · Zona-K, iTunes

  L@s Changuit@s

 · Forums, Chat, Mailing list

  Radio

  Castellano

  Français

  Italiano

  Català

  Contact

  Donations

Search
 GERTRUDIS EN CONCERT EXCLUSIU DE MYSPACE
GERTRUDIS CELEBRA LA SORTIDA DEL SEU QUART DISC, GERTRUDIS 500, DE LA MÀ DE MYSPACE.COM,

OFERINT UN CONCERT EXCLUSIU A LA SALA KGB (Barcelona)

Gertrudis és el primer grup que, cantant en català, protagonitza un Concert Exclusiu de MySpace.com. Per aquests concerts exclusius hi ha passat grups de la talla de Smashing Pumpkins, Ting Tings, Pink, Fangoria i, a partir d’ara, Gertrudis!!!

CONCERT EXCLUSIU DE MYSPACE.COM

Dimarts 7 d’abril

21:30h Sala KGB (Barcelona)

Entrada gratuïta que s’ha d’imprimir des de www.myspace.com/gertrudisbandEl concert serà retransmès en directe a través del web d’iCat FM www.icatfm.catEl funcionament d’aquests Concerts Exclusius de MySpace.com és molt senzill. Tothom que hi vulgui anar ha d’entrar a l’espai de MySpace.com de Gertrudis (www.myspace.com/gertrudisband) i imprimir-se l’entrada. Els usuaris també tenen la possibilitat d’afegir a Gertrudis al Top Ten d’amics i imprimir el seu perfil com a entrada. L’aforament és limitat, així que només les primeres 500 persones que arribin podran entrar.No obstant, per a que ningú es quedi sense poder veure aquest concert tan especial, el mateix dimarts 7 d’abril s’emetrà en streaming i en rigorós directe a través del web d’iCat FM: www.icatfm.cat.Els propers dies, MySpace.com començarà una gran campanya, la primera que fa en llengua catalana, per a recolzar el concert.

Estigueu atents, que farà patxoca!!MySpace.com té actualment 260.000 milions de perfils i a l’estat espanyol 1.600.000 perfils personals, 190.000 dels quals són de grups de música.
 :: info :: 26/03/2009
APOTEÒSIC CONCERT EXCLUSIU DE MYSPACE AMB GERTRUDIS

El passat dimarts 7 d’abril més de 500 persones van riure’s de la pluja i van acudir al KGB per celebrar en família la publicació de 500, el quart disc del grup.

Gertrudis ha estat el primer grup que, cantant en català, ha protagonitzat un Concert Exclusiu de MySpace. Per aquests concerts exclusius hi ha passat grups de la talla de Smashing Pumpkins, Pink, Fangoria i, a partir d’ara, Gertrudis!!!

Els banners en llengua catalana que ha fet MySpace han aparegut més de 3.000.000 de vegades.

I el concert va ser retransmès en directe a través del web d’iCat FM.
 :: info :: 14/04/2009

  [ back] [up] ANSWER THIS TOPIC [View all topics of this forum]   
Topic : 
Nickname : 
Password : 
[RULES OF USE] :: Register :: Edit your profil ::

 Share RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016