www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS

 [FUFÜ-AI]
FUFÜ-AI
SHOWCASE A MMVV I NOU SINGLE PER SETEMBRE - The Forum for FUFÜ-AI :: SHOWCASE A MMVV I NOU SINGLE PER SETEMBRE - The Forum for FUFÜ-AI ::
Back Back 

Send to a friend Send to a friend 
 
  SHOWCASE A MMVV I NOU SINGLE PER SETEMBRE - The Forum for FUFÜ-AI :: SHOWCASE A MMVV I NOU SINGLE PER SETEMBRE - The Forum for FUFÜ-AI ::

Chango's Forum
- FUFÜ-AI -

:: Create a new topic :: Answer this topic ::

 
Fufü-Ai

  More info

el Chango

  Home

  Editorials

  Artists of the Chango

  Photos

  Videos

  TV

  Records of the Chango

  Concerts - Tour Dates

  News

  Social Konscience

  The Catalogue

 · Zona-K, iTunes

  L@s Changuit@s

 · Forums, Chat, Mailing list

  Radio

  Castellano

  Français

  Italiano

  Català

  Contact

  Donations

Search
 SHOWCASE A MMVV I NOU SINGLE PER SETEMBRE
FUFU-AI PREPARA SHOWCASE A MMVV I NOU SINGLE PER SETEMBRE

Presenten : “Barcelone Babylon”, nova temporada, nova gira.Fufü-Ai en ocasió del seu showcase al Mercat de Musica Viva de Vic, presentarà el seu nou single el qual inclou dos temes: una remescla de “Domingo de Resaka”, tema publicat al seu darrer disc “For Ever” i un tema inèdit “Las Olvidadas”, avançament del seu proper disc. El single a més inclou el nou videoclip del tema “Domingo de Resaka”.Fufu-Ai torna a l’escena musical amb una nova aventura: sota el nom de “BARCELONE-BABYLON” la banda començarà una nova temporada.

Emulant “La ruta de los elefantes”, la gira que van realitzar per multitud de sales i bars musicals d’arreu Barcelona, Catalunya i Madrid, ara comença una nova gira on aniran juntament amb el grup CHAMITO.Aquesta és la presentació.

BARCELONE BABYLONLa tardor s’omple de festa a Barcelona.CHAMITO i FUFÜ-AI, dos agrupacions emergents de l’escena musical catalana, s’uneixen per realitzar una gira per diverses sales musicals de la ciutat i els seus voltants."BARCELONE BABYLON" és un projecte cultural que es desenvoluparà en petites sales de concerts, com punt d’encontre pels amants de la musica en directe.

El "tour" començarà a principis d’Octubre a la Sala Factoría de Terrassa i continuarà per diversos escenaris fins a finals d’any.FUFÜ-AI, destacada banda franco-canario-catalana resident a Ciutat Vella, a aconseguit a través de la seva trajectòria uns dels sons que identifiquen a la ciutat.

Actualment, la cançó “BCN”, del seu primer treball discogràfic “Petite Fleur”, és la sintonia de dos campanyes publicitàries: a BARCELONA TELEVISIÓ i a l’OFICINA DE TURISME DE BARCELONA.CHAMITO, per la seva part, juntament amb músics veneçolans, argentins, colombians i catalans, aporta el so llatinoamericà que cada vegada més està molt present a Barcelona.

En aquesta nova aventura, Chamito presentarà el repertori del seu primer disc, on ha comptat amb la producció d’Amparo Sanchez (Amparanoia), DJ Merey (Pirat’s Sound System) i Fernando Redondo (Fufü-Ai)BARCELONE BABYLON ens ofereix l’oportunitat de gaudir d’un cocktail musical on trobem salsa, reggae, hip hop, pop-rock, chanson…. I mostrarà al públic tant local com estranger cóm sona Barcelona, com sonen els seus carrers, la seva gent….Dates:

12-13-14- 09- 2008 ALGUER -SARDENYA – ITÀLIA, FESTIVALGUER PORTO MEDITERRANEO PORTO ANTICO, MOLO DOGANA, 23:00hrs. Gratuït19- 09- 2008 VIC, MERCAT DE MUSICA VIVA DE VIC
 :: info :: 26/08/2008

  [ back] [up] ANSWER THIS TOPIC [View all topics of this forum]   
Topic : 
Nickname : 
Password : 
[RULES OF USE] :: Register :: Edit your profil ::

 Share RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016