Costo Rico
Radio Chango
Chango's Forum :: COSTO RICO

:: Create a new topic :: Answer this topic ::

 Butlletí desembre 2009
Hola Amics,

Finalment arriva el fred. Ja queden enrrere el solete, la calor, la platgeta, les vacances, fins i tot les castanyes i els moniatos i ara toca porter-se be pq els reis ens portin molts regals!

Aixi, CostoRico, ens posem a treballar fort de nou al nostre local,

ESTEM PREPARANT DISC NOU!


Poc a poc van sorgint les idees, anem composant cançons, provant ritmes i melodies i escrivint noves lletres. Tot això per poder estrenar un disc nou ple d'emocions, d'històries i de festa.

Encara no tenim nom, ni portada pero la llavor del nou disc ja esta plantada i començen a sorgir les 1es idees que poc a poc es convertiràn en cançons. En pricipi volem dedicar l'hivern a composar cançons i preparar un nou show en directe per la temporada que vé. El disc el començarem a gravar durant el setembre de 2010 i esperem que surti aproxmadament d'aqui 1 any!

Mentrestant no us llirareu de nosaltres tant fàcilment. Ens podreu trovar en qulsevol sala de Catalunya, i durant la propera Setmana Santa fem penitència amb una gira per Europa que ens ha de portar per França, Alemania , Suissa, Belgica, Italia, etc...

Estem preparant, també, el muntatge en video de la increi ble festa dels 10 anys que es va celebrar a la sala Apolo de Barcelona el passat 12 de març. Així que si te la vas perdre aviat podràs gaudir del concert a "todo color". Esperem tenir-lo llest desprtés de festes. Així que estigui penjat us avisarem!

Finalment us recordem que en podeu veure el proper 16 de gener a la sala Mundo Canibal de Cerdanyola tancant la gira de fesTOURS de TerceraVia.

Us hi esperem a tots!

En fi, ens veiem a algun concert. O ens trovem per la pàgina web. Recoredu que allí anem posant les últimes noticies de la banda. També us podeu descarregar el disc i les lletres i fins i tot l'audio del concert dels 10 anys. Aneu-vos passant per la web per comprovar les últimes novetats!


Una abraçada ben forta a tots i fins a la propera!!


COSTORICO
 :: info :: 30/11/2009

  [ back] [up] ANSWER THIS TOPIC [View all topics of this forum]   
Topic : 
Nickname : 
Password : 
[RULES OF USE] :: Register :: Edit your profil ::

 Share RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame© 2009 CostoRico.net, Web Oficial del grup Barcelones Costo Rico. Tots els drets reservats.

info@costorico.net Movil. +34 629 540 187 | Avís legal | Creat per FactoriaVoodoo.com & Vinx.info