www.radiochango.com
GATS
CERCAR:       
Notícies
Artistes
 
 

TANCAMENT DE LO SUBMARINO DE REUS (18.03.2010)

Enviar a un amicEnviar a un amic


Benvolguda família submarina, ens dirigim a vosaltres per comunicarvos una trista notícia. Per diferents motius prou abundants i importants, tots relacionats amb el propietari del local i l´impacte acústic que sofrien els veins per culpa de la nostra activitat, ens hem vist obligats a tancar la sala de LO SUBMARINO DE REUS.

Tots els acords assolits en les primeres reunions amb el propietari de la sala, no han estat respectats. Un punt i a part es la nul.la insonorització del local i les molèsties que això ocasionava als veïns, desprès d´intentar multiples formules alhora de minimitzar aquest impacte hem arrivat a la conclusió que era imposible realitzar la nostra activitat i alhora garantir el descans dels veins amb tot el risc que això comportava.

Ens consta que el local obrirà les portes aquesta nit i continuara amb la linia que nosaltres haviem començat, pero volem que quedi molt clar que nosaltres ja no hi tenim rés a veure.

Com tots sabeu, aquesta era una ambiciosa proposta a nivell cultural i musical que proposava arribar a un públic mes ampli les nostres ofertes.
El nostre projecte va començar, com tot el que fem, amb il.lusió, ganes, i mentalitat de futur. La nostra voluntat era desde aqui ser una
plataforma per impulsar nous valors i promocionar la música en directe.

Això no vol dir que estem desanimats i que no creiem en les possibilitats de la nostra feina, per nosaltres només es un punt i seguit,
no volgut pero forçat, que no ens restarà ni un bri d´ànims per tornar-ho a intentar més endavant. Mentrestant seguirem fent la nostra tasca desde LO SUBMARINO DE RASQUERA i PRODUCCIONS SUBMARINES, on us esperem, com sempre, amb els braços oberts.

Gracies a tothom pel soport que hem rebut i les mostres de recolzament tant a nivell popular com institucional de la ciutat que ens feia acollida.

FINS AVIAT[amunt]

tornar


 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
 
 
Veure notícies a: Castellano | Français | Italiano | English | Català