www.radiochango.com
GATS
CERCAR:       
Notícies
Artistes
 
 

Recopilatori RadioChango Añejo Reserva 7 Años (03.09.2008)

Enviar a un amicEnviar a un amic


Recopilatori RadioChango Añejo Reserva 7 Años El portal de mestissatge més important del món edita el seu segon disc recopilatori amb motiu dels set anys d'aniversari.

Després de set anys descobrint el bo i millor del món del mestissatge amb missatge solidari i polític, Radiochango ha editat una segona compilació que serveix de resum del que és aquest estil de música en aquest moment. El treball es divideix en dos discos que demostren la situació del mestissatge europeu: "All'Arrabiata Songs" (cançons més rabiüdes i encaminades cap a les "Sound System" i l'electrònica) i "Chango Social Club" (on trobem l'evolució de les propostes habituals com Amparanoia, La Kinky Beat o Manu Chao).

No és un disc tan "àrab" com els "Barcelona Raval Sessions" ni tan suau com el "Rambla Rumble Rumba", però destil·la alguna cosa que engloba l'essència de tots dos. L'encarregat de fer de fil conductor, el Selector Matanzas (Bèlgica), ha sabut trobar-hi el punt en què convergeix una rumba amb un grup hip-hop, de tal manera que tot soni a mestissatge i no a estils diferents.

Els dissenys del disc, com no podia ser d'una altra manera, són fruit del talent del dibuixant Wozniak, que ha col·laborat estretament en algun treball amb Manu Chao.

En aquest disc s'hi troben moltes sorpreses, com ho és una cançó de Dusminguet inèdita o una versió en duet de la cançó "Clandestino" de Manu Chao amb el Gafla i reeditada pel Selector Matanzas.

"Añejo Reserva 7 Años" es pot considerar una eina amb la qual el mestissatge barceloní s'exporti novament i amb més força cap a Europa i també crear una interacció i aprendre del que es fa fora. Aquesta és la màgia de Radiochango, que és un punt de trobada entre músics i públic que pensen d'igual forma a través de músiques i missatges amb un punt en comú.

El disc està a la venda en el portal RadioChango.com per només 10€:
http://www.radiochango.com/catala/discos/disc.php?ID=1436

Ritmes.cat
www.ritmes.cat/pritmes/rtItem.jsp?hiItemId=288856436&hiEstil=poprock&hiItemNom=novetats


Artistes relacionats:
El Kapel, Rude, Keny Arkana, Massilia Sound System, La Phaze, Che Sudaka, Chalart58, La Troba Kung-Fú, El Gafla, Manu Chao, Bnegão e Os Seletores de Frequência, Kumar, Zur, Alcohol Fino, Goulamas'K, Sagarroi, Amparanoïa, Akli D, Ojos de Brujo, La Kinky Beat, Wagner Pá & Brazuca Matraca, Martingala, Fufü-Ai, Dusminguet, Tomás Tomás, La Pegatina, Nour, Selector Matanzas, Don Tomasino & Tutti Quanti, Lou Dalfin


[amunt]

tornar


 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
 
 
Veure notícies a: Castellano | Français | Italiano | English | Català