www.radiochango.com
GATS
CERCAR:       
Notícies
Artistes
 
 

RadioChango i GATS s'adhereixen a l'apagada del dia 15. (12.11.2007)

Enviar a un amicEnviar a un amic


RadioChango i GATS desitgen cridar l'atenció de la societat i de les institucions sobre la necessitat de prendre mesures urgents per a frenar aquesta greu amenaça que afectarà directament en l’aparició de noves formes de generació d'exclusió social.

RadioChango i GATS han decidit sumar-se formalment a a la desconnexió elèctrica impulsada per diferents organitzacions de caràcter divers (no tan sol ecologistes). Aquesta tindrà lloc el pròxim 15 de novembre entre les 20:00 i les 20:05, dintre de la campanya "contra el canvi climàtic; actua ja", que impulsen diferents organitzacions ecologistes, socials i sindicals de l'estat espanyol, en ocasió de la presentació de l'informe científic de Nacions Unides sobre el canvi climàtic durant la setmana del 12 al 17 de novembre a València.

Aquesta nova convocatòria d'apagada és oberta a la participació de tots i totes. Sense reflexió no hi ha acció i sense acció no hi ha transformació social... sense un món en el qual poder viure, no hi ha gens.

RadioChango & GATS (Grups Associats pel Treball Sociocultural)
apagon15n.blogspot.com


[amunt]

tornar


 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
 
 
Veure notícies a: Castellano | Français | Italiano | English | Català