www.radiochango.com
GATS
CERCAR:       
Notícies
Artistes
 
 

RUMBEA CONTRA EL RACISME (21.01.2009)

Enviar a un amicEnviar a un amic


Divendres 20 de març de 2009 al Casal de Joves Casa Sagnier. Barri de Sant Gervasi. Barcelona.

Mestissatge, apropament de cultures, ritmes i sons que creuen d’una banda a l’altre de l’oceà en una transformació que mai s’acaba, és l’essència de la rumba catalana que, com cantava Gato Pérez, “va néixer al carrer, filla de Cuba i d’un gitanet”.
Enguany celebrem el Dia de l’Eliminació de la Discriminació Racial i el Dia de la Poesia amb els versos de la rumba catalana. La nit del 20 de març arriben a la Casa Sagnier els ritmes més calents i les lletres més canalles de la mà de rumbers compromesos en la lluita antirracista a més d’un espai de debat i d’intercanvi d’experiències en torn a la força de la música en la lluita contra la discriminació.

Des del Casal de Joves Casa Sagnier estem contactant amb qualsevol  persona, entitat o col•lectiu que vulgui participar al projecte.

El format de la jornada, encara que està obert a qualsevol proposta, serà d’una tarda (de 18 a 22 hores) en la que haurà una taula de debat

Pensem que en aquesta iniciativa tenen cabuda totes les persones que treballen la integració a traves de la música, així com els grups de joves rumberos que vulguin tenir una plataforma per donar-se a conèixer amb l’oportunitat de fer una actuació i de intercanviar les seves experiències amb altres músics, també els grups de música i altres col•lectius que facin de la música (en aquest cas, de la rumba) una eina reivindicativa i de lluita contra la discriminació.

Ja sigui per formar part de les actuacions o de la taula de debat o, simplement, per gaudir d’una jornada festiva i reivindicativa, si esteu interessats en participar, coneixeu grups de joves amb ganes de tocar o debatre o teniu qualsevol proposta que tingui cabuda dins de la temàtica de la jornada podeu posar-vos en contacte per telèfon amb el Casal de Joves Casa Sagnier en horari de tarda o be per correu electrònic.

www.myspace.com/rumbeacontraelracisme

TONI PERALTA
DINAMITZACIÓ JOVES
CASAL DE JOVES CASA SAGNIER
TEL. 93 414 01 95 (TARDES)
dinamitzaciojoves@casasagnier.net[amunt]

tornar


 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
 
 
Veure notícies a: Castellano | Français | Italiano | English | Català