www.radiochango.com
GATS
CERCAR:       
Notícies
Artistes
 
 

La Bundu Band presenta Cat Samurai (02.11.2011)

Enviar a un amicEnviar a un amic


La Bundu Band presenta Cat Samurai Deia Sun Tzu en el seu llibre l'Art de la Guerra, que [...] Qualsevol que tingui forma pot ser definit, i qualsevol que pugui ser definit pot ser vençut. [...]. La Bundu Band plasma un treball on per segona vegada defineix de forma ben clara quin és l'enemic comú que cal combatre per assolir un estatus de ciutadà amb dignitat i ho fa a través del que millor sap fer, la música.
Dr. Maynovi i el seu seguit de samurais de l'electrònica, com si es tractés dels mateixos que va popularitzar Akira Kurosawa, planifiquen una estratègia de combat basada en els beats, la banda de rock, els vinils i la instrumentació folklòrica catalana.

La Bundu Band neix de la ment de Dr. Maynovi (Albert Maynou) quan paral•lelament a Skafam, on tocava la gralla i les percussions, va començar a experimentar noves combinacions entre l'electrònica i la mateixa gralla al seu estudi particular, fins començar a gestar els primers temes del que va esdevenir La Bundu Band, quan s'hi van afegir Animalànima (guitarra), Garbo (baix) i Dj Willow.

Després d'un primer treball auto editat al 2010, 'Guerrer Rebel', ara presenten Cat Samurai sota el segell electrònic New Beats de Kasba Music. Amb clares influencies de l'electrònica mestissa europea (La Phaze o Asian Dub Foundation) o de la música compromesa catalana (Obrint Pas, Inadaptats...). La Bundu Band teixeix el seu propi conglomerat musical a base de beats, guitarres i gralles. Sota la producció i el mestratge de Chalart58 (La Kinky Beat), a l'esquadró s'hi uneixen altres guerrers que compartiran amb ells aquesta llarga travessia: Àlex (Eïna), Miquel Gironès i Xavi Sarrià (Obrint Pas), Gato-el-Qiman, In*Digna, Miriam Matahary (La Kinky Beat), Rude Hi-Fi, Fermin Muguruza i Dubmatix.

La Bundu Band desenfunden les katanes per batre's en combat contra la indiferència, la intolerància, el cinisme, la mediocritat i la injustícia social. Drum'n'bass, jungle, dub, reggae, folk, rap, rock i punk es donen la mà en un disc carregat d'energia i contundència tan en el fons com en les formes.

www.myspace.com/labunduband

Kasba Music
www.kasbamusic.com


Artistes relacionats:
La Bundu Band, Obrint Pas, Chalart58, Fermin Muguruza, La Kinky Beat, Rude, In*digna


[amunt]

tornar


 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
 
 
Veure notícies a: Castellano | Français | Italiano | English | Català