www.radiochango.com
GATS
CERCAR:       
Notícies
Artistes
 
 

KASBA MUSIC: MÚSICA CATALANA, INDEPENDENT I UNIVERSAL (19.11.2009)

Enviar a un amicEnviar a un amic


AQUEST ANY DELS MILLET I COMPANYIA, DE ROBATORIS, XORIÇOS I MONOPOLIS, KASBA MUSIC CONTINUA DEMOSTRANT QUE HI HA UNA ALTRA FORMA DE TREBALLAR I QUE ES POT TENIR ÈXIT AL MARGE DELS DINERS DE LES INSTITUCIONS.

VALOREM MOLT POSITIVAMENT QUE UN VIDEOCLIP EN CATALÀ QUE NO HA REBUT CAP SUPORT INSTITUCIONAL HAGI ESTAT SELECCIONAT COM A FINALISTA AL CONCURS DE VIDEOCLIPS DE FESTIMAD, A MADRID. L’EQUIP COORDINAT PER CARLES MORA “Cucö”, HA ACONSEGUIT AQUESTA FITA HISTÒRICA AMB “IMAGINARI” DEL GRUP XAZZAR.

VALOREM MOLT POSITIVAMENT QUE NOUR, DESPRÉS DE PRESENTAR EL SEU SEGON TREBALL “EN BLANC” I DE LA GRAN TASCA REALITZADA AMB EL PROJECTE DETOTARREL, AVUI VIATGIN A L’ARGENTINA PER A FER DUES ACTUACIONS, EN TAN SOLS DOS ANYS I MITG EL SEU PROJECTE JA S’HA PRESENTAT A ALGÈRIA, MARROC, JORDANIA, MÈXIC I COSTA RICA A MÉS DE A DIFERENTS POBLACIONS EUROPEES.

VALOREM MOLT POSITIVAMENT QUE DEL SEGON DISC DE LA PEGATINA, QUE INCLOU UN PARELL DE CANÇONS EN CATALÀ, SE’N HAGIN VENUT MÉS DE 5.000 CÒPIES SENSE GAIRE REPERCUSSIÓ ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ QUE TRACTEN LA MÚSICA CATALANA.

VALOREM COM UN GRAN ÈXIT QUE EL DARRER DISC DE LA KINKY BEAT REBÉS EL PREMI A MILLOR DISC DE MÚSICA URBANA ALS PREMIOS DE LA MÚSICA INDEPENDIENTE, ENTREGATS PER LA UFI A MADRID. COM HA ESTAT TOT UN ÈXIT QUE 800 PERSONES HAGIN VIST LES SEVES ACTUACIONS A LA DARRERA GIRA MADRILENYA REALTZADA AQUEST MATEIX MES DE NOVEMBRE.

VALOREM COM UN GRAN ÈXIT QUE DISCOS EN CATALÀ PUBLICATS AQUEST DARRER ANY COM “EN BLANC” DE NOUR, “VIA MANDARINA” DE LA PEGATINA O “HISTÒRIES DESENCANTADES” DE XAZZAR S’ESTIGUIN DISTRIBUINT AL JAPÓ, ALEMANYA, FRANÇA O BENELUX.

VALOREM COM UN GRAN ÈXIT LA VENDA DE 3.000 CÒPIES DEL DARRER DISC QUE HEM EDITAT, “TUDO É POSSIBLE” DEL GRUP CHE SUDAKA, EN TAN SOLS UN MES I MIG DES DE LA SEVA PUBLICACIÓ.

PER TOT PLEGAT AGRAÏM ALS NOSTRES COL·LABORADORS, ALS MÚSICS AMB QUI TREBALLEM, ALS PERIODISTES QUE ENS DONEN VEU I ALS AMANTS DE LA MÚSICA QUE COMPREN ELS NOSTRES TREBALLS, PER LA CONFIANÇA DEPOSITADA EN LA NOSTRA FEINA I PEL SUPORT INCONDICIONAL QUE ENS PERMET CONTINUAR ESSENT INDEPENDENTS I SEGUIR VIUS DESPRÉS DE CINC ANYS D’ALEGRIES I SATISFACCIONS.

Kasba Music
www.kasbamusic.com


Artistes relacionats:
Xazzar, Nour, La Pegatina, La Kinky Beat, Che Sudaka


[amunt]

tornar


 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
 
 
Veure notícies a: Castellano | Français | Italiano | English | Català