www.radiochango.com
GATS
CERCAR:       
Notícies
Artistes
 
 

Fi de Gira Conxi Tour - La Pegatina (10.10.2008)

Enviar a un amicEnviar a un amic


Fi de Gira Conxi Tour - La Pegatina El 2008 ha estat, sens dubte, l’any de La Pegatina. Aquest grup de joves s’ha convertit en tota una revelació gràcies a la gran difusió que s’ha fet del seu primer treball discogràfi c, “Al Carrer” (2007).

El so fresc i sense complexes que els caracteritza, els ha portat a ser una de les noves sensacions de la rumba mestissa emergent a la perifèria de Barcelona.

Gràcies a les més de 150.000 descàrregues d’Internet de la seva òpera prima, la gira del 2008 (La Conxi Tour) els ha fet passar per Madrid, País Basc, Galícia, Andalusia, Alacant i, fi ns i tot, Suïssa, on van crear un gran impacte al públic, que va quedar sorprès de l’energia que desprenen a l’escenari.

A Catalunya, aquest any han participat a festivals de renom com l’Etnival de Girona, la Telecogresca o la primera edició del Festín Canibal. A més, han estat fi nalistes del premi al Disc Català de l’Any, que otorga anualment l’emissora Ràdio 4.

El directe que caracteritza La Conxi Tour ha estat produït pel baixista de Radio Bemba, Gambeat, que ha treballat anteriorment amb grups com Che Sudaka, La Kinky Beat o Los Rabanes, entre d’altres.

Gambeat ha participat a “Al Carrer!”, com també ho han fet altres artistes com Che Sudaka o Manu Chao.

Un altre dels aspectes a tenir en compte de La Pegatina és la fi losofi a de l’autogestió que els caracteritza. Ells es produeixen, s’editen, es distribueixen, es porten la contractació i es promocionen. Gràcies a això han aconseguit conservar el contacte amb el públic, cosa que els fa ser humils i molt propers amb el públic.

La Conxi Tour, que aquest any ha incorporat un acordionista i un trompetista bretons, culminarà la seva trajectòria el proper 19 d’Octubre a la sala Galileo Galilei de Madrid i el dijous 23 d’Octubre a la Sala Apolo de Barcelona.

Després d’això, tenen previst entrar a l’estudi de gravació a enregistrar el que serà el segon disc, on es refl ectirà l’enorme treball realitzat des del seu debut discogràfic.Artistes relacionats:
La Pegatina


[amunt]

tornar


 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
 
 
Veure notícies a: Castellano | Français | Italiano | English | Català