www.radiochango.com
GATS
CERCAR:       
Notícies
Artistes
 
 

Festa del Solstici / Siguem el canvi que volem (18.06.2009)

Enviar a un amicEnviar a un amic


Us fem arribar una comunicació i convocatòria, del Festival Siguem el canvi que volem, el qual recolzem des d’Hace Color i necessita del nostre suport. Com podeu recordar el festival en la seva celebració, el 16 de maig, es va convertir en un clam a favor de la llibertat d'Enric Duran, qui havia estat prèviament a la seva detenció, un dels promotors de la idea del festival.

Comunicació del Festival de les Arts “Siguem el canvi que volem”

Dimecres 10 de juny, ens vam trobar a l'infoespai una bona colla dels organitzadors. Varem xerrar de tot plegat tot fent balanç de l'experiència. Encara ens animarem a repetir....

El balanç en general va ser molt positiu, som conscients que hi ha moltes coses a millorar però alhora ens felicitàvem de com varem ser capaços en temps record i amb una baixa participació organitzativa (una quinzena de persones actives), d'haver aconseguit el principal objectiu, arrencar el primer festival de les arts “siguem el canvi que volem”. Fer les coses per primera vegada costen molt i això ja ho tenim

Ens queda un tema sobre la taula que mirant-ho en positiu ens facilitarà que el projecte no s'adormi. Em de fer un esforç per intentar recuperar la totalitat o part dels diners que es van quedar pel camí. Estem prop dels 7.000 E de perdues i ja em començat a treballar en algunes idees per recuperar-los.

La primera és una festa que ja esta en marxa pel dia 20 de Juny a partir de les 7 al mas d'en Comas, prop de l'Esquirol. L'hi hem posat el nom de “Festa del Solstici”, una data adequada per celebrar junts l'entrada de l'estiu. Serà una festa en la que esperem 400 o 500 persones. Sopar i concerts varis juntament amb acampada lliure, en un espai idílic i màgic per la ocasió. Aquest mas és d'un dels de la colla. Ens permet una fàcil logística per fer aquest acte i per això ens em animat a fer-ho doncs no hi ha massa a perdre en joc, més aviat el contrari.

Podeu donar un cop de mà, assistint a l'acte i sobre tot ajudant en la difusió.

L'entrada serà de 12 E, el sopar d'uns 4 i tindrem cervesa del Montseny per amenitzar entre d'altres coses. Les actuacions son de grups i artistes que col·laboren desinteressadament, són: La Kinky Beat, Joana Serrat, Guillem Ramisa, Damià Olivella, Um Homen Só, Gran Vermu i dj's com dj Love, dj. Natxo Tarrés i Aurora Crew Live.

Per arribar-hi és força senzill i divertit doncs el paisatge val la pena.

L'adreça és:

ANIGAMI AVENTURA SL.
Mas Les Comes
Ctra C-153 Km.18,7
08511 L'Esquirol

Heu d'anar direcció Vic, heu de seguir per la C-25 direcció Girona (si veniu de l'Est) (l'Eix Transversal), heu de sortir a la sortida de Roda de Ter la carretera C-153, travessar Roda de Ter i seguir per la mateixa carretera (C-153) fins l'Esquirol, seguir encara 2 o 3 km, fins que a mà dreta veureu el mas d'En Comas, és el centre operatiu d'Anigami Aventura, sobre el km 18,7 de la mateixa carretera.

A banda d'aquest acte, estem oberts a propostes que us puguin venir al cap per donar un cop de mà de cara a reflotar l'experiència. La comissió permanent del Festival segueix oberta a idees i propostes. Esperem que aquesta llum que em encès no s'apagui i que puguem junts continuar treballant pel canvi que volem.

De cara al mes de setembre farem una nova reunió per decidir si el festival ha de tenir continuïtat o hem de variar alguns dels nostres objectius.

Grup promotor, del festival siguem el canvi que volem
Més info: http://www.siguemelcanviquevolem.net


Col·lectiu crisi

http://www.17-s.info / www.podem.cat / www.sincapitalismo.netArtistes relacionats:
La Kinky Beat


[amunt]

tornar


 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
 
 
Veure notícies a: Castellano | Français | Italiano | English | Català