www.radiochango.com
GATS
CERCAR:       
Notícies
Artistes
 
 

FESTA ALTERNATIVA IV : cancelada (18.04.2010)

Enviar a un amicEnviar a un amic


Desde la primera edició el 2007, els benèvols i organitzadors del festival han treballat d'arrenca-peus al llarg dels anys per tal de desenvolupar i consolidar la Festa.

2007 : no més de 200 entrades.
2008 : no més de 700 entrades.
2009 : no més de 800 entrades.
2010 : Festa Alternativa cancelada.

Un treball llarg, apassionant, enriquint sobre el pla humà, creant al fil de les edicions una dinàmica i un col·lectiu fort i solidari.

En investigació constant de socis, companys, de subvencions, de professionals, d'artistes, el treball de fons (benèvol) de tot l'equip acaba de ser posat a terra per decisió del municipi de Sant Nazari.

La pregunta és per què?

El festival cuesta de mitjana 25000€. El col·lectiu ha pujat un pressupost preventiu conseqüent, 80% del seu finançament havent estat negociat amb els nostres diferents socis, companys públiques i privats al llarg de l'any 2009/2010.

La demanda de participació de l'ajuntament ha estat reduïda, vianant de 8500€ per a 2009 a 5000€ el 2010.

Però el partido ja era jugado. En efecte, a la reunió decisiva a la qual havia de ser present Sr. l'alcalde, no eren presents més que el director tècnic del personal i només 2 escollits.

No provant absolutament cap interès per la FESTA, nosaltres tenim estat mofat per un responsable que fora del fet que mai no hagi posat els peus al festival i que no faci marxat del Consell Municipal, no tenia cap coneixement de les repercussions culturals que el festival ha pogut tenir sobre el municipi i el departament.

El col·lectiu sempre ha estat motivat per la idea de pujar una festa popular, accessible a tots, desitjós de fer brillar la cultura catalana.

És per això que, per exemple, ens hem acostat naturalment a l'institut Font Nova, així com a ràdio Arrels, havent-se fet les 2 estructures socios del festival.

Anotem que la part hauria pogut ser salvada si els nostres estimats escollits haurien tingut qualssevol ganes de salvar el festival.

Però no hem rebut cap suport de les seves parts.


De cara a la inèrcia de les nostres polítiques i a la manca total d'obertura de la qual fan prova, la Festa sobreviurà, què que en diuen.

Si no és sobre el nostre municipi de cor que la pujarem, serà sobre altres terres, pot ser més acollidor i obert que la nostra.

Uneixi el moviment de suport a la Festa Alternativa!

Perquè sense públic & sense benèvols no existeix!

SALVEM LA FESTA ALTERNATIVA!

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000485648136&ref=sgm#!/group.php?gid=109302625760569[amunt]

tornar


 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
 
 
Veure notícies a: Castellano | Français | Italiano | English | Català