www.radiochango.com
GATS
CERCAR:       
Notícies
Artistes
 
 

Estrena espectacle ROCK DE SOUK (15.09.2009)

Enviar a un amicEnviar a un amic


Estrena espectacle ROCK DE SOUK

Algèria, la Mediterrània, sol lluminós, desert i muntanyes, mil i una musiques. La vida comença als mercats populars, els canvis socials s’hi reflecteixen, els seus artistes innovadors comencen a obrir-se camí pels seus carrerons i el Rock arriba al Souk (mercat) després d’un viatge d’anada i tornada… El rai ha mort!

En Mehdi Haddab és l’ànima de Speed Caravan, grup fincat a Paris que està sorprenent amb la seva proposta electro-àrab fidelment reproduïda al seu primer treball “Kalashnik-love”, la seva particularitat? La forma en que utilitza el llaüt, indescriptible sense veure’l en acció.

En Yacine Belahcene és el cantant de Nour, grup de Barcelona que amb els seus dos discos apropa les sonoritats àrabs al rock fet a Catalunya, i ha portat el seu espectacle a Jordània, Marroc, Algèria, Costa Rica i Mèxic, la seva força escènica n’és la característica.

En Rabah Donquishoot va ser el cantant del mític grup de hip hop MBS, actualment viu a Londres i la seva feina en la creació i promoció del rap àrab ha estat reconeguda arreu del mon.

Tots tres son d’origen amazigh, tots tres algerians, hi viuen lluny de les muntanyes del Djourjoura i arrisquen amb la intenció de portar el rock als mercats algerians.

Les formacions complertes de Speed Caravan, Nour i el cantant Rabah Donquishoot en un espectacle que aproparà els sons de l’Algèria amazigh a les noves tendències europees.


MERCAT DE MUSICA VIVA DE VIC, DISSABTE 19 de SETEMBRE, ESCENARI EL SUCRE.

BAM, DIMECRES 23 de SETEMBRE, RAMBLA DEL RAVAL.


ROCK DE SOUK ÉS UNA CO-PRODUCCIÓ DEL MMVV I DEL BAM REALITZADA PER HACE COLOR.

Hace Color
www.hacecolor.com


Artistes relacionats:
Nour


[amunt]

tornar


 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
 
 
Veure notícies a: Castellano | Français | Italiano | English | Català