www.radiochango.com
GATS
CERCAR:       
Notícies
Artistes
 
 

Els vespres de la Vinya Nova (25.06.2007)

Enviar a un amicEnviar a un amic


Els vespres de la Vinya Nova ART AMB CAUSA, ART AMB COMPROMIS
divendres 6, 13, 20 i 27 de juliol

“...Cultura és tot allò que els llibres no assoleixen ensenyar...” En un món , massa vegades de bojos, i en el qual si s'ha de jutjar pel temps que se li dedica en tertúlies, premsa i televisió... el futbol sembla ser el major assoliment cultural de la humanitat , sembla mes que mai necessari generar nous espais d'ebullició cultural transformadora. Espais en els quals principalment els nous creadors i especialment aquells que són joves i volen intentar emancipar-se fent de l'art una forma de viure, en la qual els valors de compromís i transformació de realitats socials injustes estiguin molt presents, puguin mostrar tota la riquesa que porten a dintre. Amb Els Vespres de La Vinya Nova, GATS vol impulsar un espai d'exposició artística en un entorn privilegiat . Un entorn descentralitzat de la majoria de manifestacions culturals contemporànies existents i al mateix cor de Catalunya: La Muntanya de Montserrat. Durant tots els divendres del mes de juliol, podreu acompanyar-nos en aquesta nova iniciativa en la qual tindrem nous conceptes musicals amb Manuel, crítica a aquest món que es va assecant amb el documental guanyador del festival internacional de cinema de medi ambient de Catalunya The Oil Crash. També estarà present la màgia necessària per mirar amb il•lusió cap a aquest futur millor amb el mag sevillà Nano. El tradicional compromís dels cantautors ho posarà , des de Bellvitge Dani Flaco , compromís que continuarà amb l'exposició fotogràfica Els tresors de Angkor, exposició fotogràfica solidària que ens mostra que els veritables tresors de Cambotja no són els seus monestirs, ho són les seves persones. No podíem acabar sense deixar un espai per al present i futur d'aquest món i per això, Fefe i Cia ens acompanyaran amb les seves cançons infantils per a aprendre jugant. Amb un component de compromís per la transformació social, compromís amb els nous creadors, nous músics, amb el medi ambient, amb els que pateixen les desigualtats d'aquest món.... Art amb causa, art amb compromís... vol ser un espai de referència per a aquells que estem convençuts que la cultura és tot allò que els llibres moltes vegades no assoleixen ensenyar i que d'alguna forma es deu mostrar per a poder arribar a tenir un món millor en el qual càpiguen molts mons.

divendres 6 de juliol a partir de les 19:30h. Pop, rock i chillout amb Manuel i després cinema: A crude awakening - The oil crash (Sol de oro documental internacional, Festival internacional de Cinema del Medi Ambient de Catalunya).

divendres 13 de juliol a partir de les 20:00h. Dani Flaco en concert.

divendres 20 de juliol a partir de les 20:00h. Màgia amb Nano Márquez.

divendres 27 de juliol a partir de les 20:00h. Musical infantil amb Fefe i cia. i a més Els tresors d’Angkor, exposició fotogràfica, persones anònimes, dones, nens i nenes, els autèntics tresors d’Angkor. Els beneficis d'aquesta iniciativa privada aniran íntegrament destinats a KANTHA BOPHA FOUNDATION, concretament a l'Hospital Infantil de Siem Riep "KANTHA BOPHA HOSPITAL" (Cambotja).

GATS
www.gatsbaix.org


[amunt]

tornar


 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
 
 
Veure notícies a: Castellano | Français | Italiano | English | Català