www.radiochango.com
GATS
CERCAR:       
Notícies
Artistes
 
 

El Mercat de Música Viva de Vic boicoteja el concert de La Pegatina i Muyayo Rif (21.09.2009)

Enviar a un amicEnviar a un amic


El dissabte al vespre, en un concert autoproduït per Muyayo Rif i La Pegatina i autoritzat pel mateix Mercat de Música Viva, els dos grups vam haver de deixar de tocar a mig concert en presentar-se la policia local, que venia a revocar el permís concedit per la mateixa organització. Segons aquesta, hi havia "massa gent" veient aquest concert.

Tanmateix, l'ubicació del concert va haver de canviar a última hora degut a la incapacitat de l'Ajuntament de Vic de gestionar i coordinar totes les autoproduccions convertint l'ambient festiu en un caos i provocant malentesos entre bandes i grups de música. El consistori vigatà va reassignar espais que ja s'havien concedit a d'altres espectacles provocant aquests conflictes. De la mateixa manera, va optar per no dialogar amb els músics per trobar una solució i tancar el concert.

És una llàstima que una iniciativa popular com aquesta (amb autoritzacions incloses), amb un públic comprès entre les 600 i 800 persones, hagi d'acabar d'aquesta manera: renegant de l'essència del seu propi festival, que no és més que donar a conèixer grups emergents pels carrers de Vic.

Muyayo Rif i La Pegatina

Per a més informació podeu contactar amb Martí: 637859130Artistes relacionats:
Muyayo Rif, La Pegatina


[amunt]

tornar


 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
 
 
Veure notícies a: Castellano | Français | Italiano | English | Català