www.radiochango.com
GATS
CERCAR:       
Notícies
Artistes
 
 

ESPERANZAH! 2009: CONVOCATÒRIA OBERTA PER A COMPANYIES DE TEATRE SOCIAL (26.03.2009)

Enviar a un amicEnviar a un amic


El Festival Esperanzah! és un festival de músiques compromeses, plurals i nómades que té com a objetiu principal la movilització social. Des de fa 7 anys es fa a Bélgica, i enguany també es celebrarà el darrer cap de setmana de Juny (els dies 26,27 i 28) al Parc Nou del Prat de Llobregat. Dins del recinte hi haurà dos escenaris i un circuit OFF.

La movilització social i medi-ambiental que pretén el festival es desenvoluparà a tots i casdascun dels racons del mateix: desde la seva cartelera musical fins a l'elecció d'una temàtica central. Enguany el tema vehicular del festival és la soberania alimentària.
D'acord amb la seva filosofía, basada en el treball de diversos víncles associatius i la sostenibilitat medi-ambiental, l' Esperanzah! organizarà cadascun dels seus actes de forma respectuosa amb l'entorn en el que es celebra.

Aquesta convocatòria està oberta a totes les companyies de teatre social de l'Estat que vulguin participar-hi. Els interesats poden inscriure's fins el 15 de abril 2009, omplint el formulari adjunt i enviant el material promocional a l'adreça:

Esperanzah! Festival - Teatro Social
Associació Kamikaz' Prod (La K-Rabarna)
C/ d'Entença 37, principal 1
08015 Barcelona
Email: info@k-rabarna.com

La selecció es farà en funció del projecte i de com aquest encaixi en la temàtica del festival (la soberania alimentària) i els seus valors. Les companyies seleccionades actuaran tres cops al dia durant les tres jornades del festival al circuit OFF (actuacions als escenaris alternatius i en format itinerant, funcionant de manera autònoma).

Formulari d'inscripció

Esperanzah!
www.esperanzah.cat


[amunt]

tornar


 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
 
 
Veure notícies a: Castellano | Français | Italiano | English | Català