www.radiochango.com
GATS
CERCAR:       
Notícies
Artistes
 
 

EL DUB FULLETÍ DE LA TROBA KUNG-FÚ (19.06.2006)

Enviar a un amicEnviar a un amic


EL DUB FULLETÍ DE LA TROBA KUNG-FÚ ¡¡EXTRA EXTRA!!

EL DUB FULLETÍ DE LA TROBA KUNG-FÚ

Presentació del dubfulletí + cd
dijous 22 juny
19:00h a l’fnac del Triangle (Barcelona)
¡¡¡¡TAMBÉ CANÇONS EN DIRECTE!!!!La Troba Kung-Fú va iniciar la seva road movie com a grup el desembre de l’any passat. Després de fer 4 concerts comencen a gravar cançons i les van penjant a la seva web (www.latrobakungfu.net) cada 15 dies 15. Una vegada es recullen i es poden les 4 primeres cançons es presenten mig acabades com a regal amb aquest Dub Fulletí. La Troba kung-Fú segueix fent concerts pel Royaume de Belgique /Koninkrijk Belgie, el Koninkrijk der Nederlanden, la Republique Française, Catalunya, España i altres racons sense fronteres mentre van gravant i podant cançons als Estudis Fournier. Les col·laboracions estelars a les gravacions són freqüents: Sicus, Pupa Fuzz’t, Rafael Salazar, Rafalitu Salazar, Jordi Mena... i en directe La Troba Kung-Fú té la inefable i no menys luxosa i florejada participació del ballador Enrique Serviole d’Hostafrancs.

Una vegada s’hagi fet tot aquest recorregut a través de la pàgina web i el Dub Fulletí, La Troba Kung-Fú republicarà un llibre-cd amb les cançons remesclades i remasteritzades acompanyades de la llegenda dels Trobadors Kung-Fú y de sus fortunas y adversidades tot en un formidable llibre enquadernat amb tapes dures, una edició de luxe que usted recibirá en su casa.

La Troba Kung-Fú fa cançons en gèneres més fàcils de tocar que de definir: rumba, dub, cumbia, sarao, blues o l’olivada. Per a esbrinar alguna cosa més s’ha preguntat a personatges que ja no hi són però que s’ho han fet venir bé per dir alguna cosa, especialment des de la font màgica de los mil y un dubs que es nuestra tan querida red internet.Thanks God for Wikiworld.

Marc Iser


Artistes relacionats:
La Troba Kung-Fú


[amunt]

tornar


 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
 
 
Veure notícies a: Castellano | Français | Italiano | English | Català