www.radiochango.com
GATS
CERCAR:       
Notícies
Artistes
 
 

Concert per l'autogestió de l'Assemblea 18.2.06 (14.02.2006)

Enviar a un amicEnviar a un amic


Concert per l'autogestió de l'Assemblea 18.2.06 Fa temps que diferents persones individuals i lligades a col·lectius de Nou Barris hem xerrat sobre la problemàtica de l’accés a l'habitatge i els preus abusius dels pisos ( tant de lloguer com compra ) i la repressió i censura que sofreix qualsevol crítica o alternativa a aquesta situació ( murals, okupacions, articles,… ).

Sempre hem tingut en ment organitzar una campanya per aprofundir en el tema alhora que poder denunciar públicament aquesta situació amb objectius concrets que puguin transformar la realitat.

La nostra proposta és flexible i oberta a les propostes e idees que es vulguin sumar. La campanya es bassa en dos línies coordinades :

Sensibilització i formació
Analitzar la situació de l’especulació a Nou Barris i el model de ciutat de Barcelona mitjançant una visió del passat, present i futur a partir de casos concrets.
Trobar maneres de donar respostes a aquesta situació des de l’ autorganització social.
Dotar-nos recursos per defensar-se davant situacions de precarietat ( mobbing immobiliari, contractes telefonia... ).
Denunciar públicament a tots el actes la situació de precarietat i endeutament que vivim degut al preu de l'habitatge

Mobilitzacions, denúncia pública i pressió social:
La gent coneix el tema i es considera que és hora de expressar-ho i mobilitzar-se. És necessari seure i xerrar però també fer palesa la problemàtica al carrer per tal de poder canviar la realitat. Es considera la necessitat de que la problemàtica de l'habitatge passi de ser un problema econòmic i individual a un problema polític i col·lectiu.

Considerem que des de l´autoorganització social podem transformar aquesta situació. Creant mecanismes de defensa i recolzament mutu i obligant a donar respostes i actuacions immediates als poder públics per tal de modificar aquest situació. El nostres objectius van en relació a la Carta de Mesures contra la Violència Immobiliària i la Especulació treballada per un munt de col·lectius i plataformes de Barcelona i rodalies en el Taller contra la Violència immobiliària.


L'Assemblea pel dret a l’habitatge digna la formem ara per ara:
Ecologistes en Acció, Vocalia de la Dona, Avv. Turó de la Peira, Avv. Porta, Ass. Rocket Project, Radio Linea4 103.9fm, Ara 9 Barris, Assemblea Joves de 9 Barris, Casal Jove de Prosperitat, Casal Jove de la Guineueta, Kasal Jove de Roquetes, Can Masdéu, Pedal a Pinyó, Casal Barri de Prosperitat, Can Basté.


CONCERT DE CHE SUDAKA el dissabte 18 de febrer:
KASAL ROKETAS - A les 12 de la nit
Via Favència, 217 - Nou Barris
Metro L4 (Parada Via Júlia) - Nitbus N6 (parada Via Favència)


prouespeculacio.blogspot.com


Artistes relacionats:
Che Sudaka


[amunt]

tornar


 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
 
 
Veure notícies a: Castellano | Français | Italiano | English | Català