www.radiochango.com
GATS
CERCAR:       
Notícies
Artistes
 
 

Comunicat de l'Ateneu del Xino (01.02.2007)

Enviar a un amicEnviar a un amic


El passat divendres 26 de Gener a les 00.55h, mentre s’escombrava el local abans de tancar, uns pocs companys/es varen ser sorpresxs per la Guàrdia Urbana de Barcelona, que de forma xulesca i il.legal va tancar i precintar l’Ateneu del Xino amb més de 12 anys d’història i d’arrelament al barri.
Em interposat recurs davant el jutge seguint la via legal que suposadament ens ampara en els suposats drets que tenim, és a dir, llibertat d’associació, ideològica i d’expressió; però sabem que només la veu del carrer, la lluita i l’acció directa faran retornar la dignitat. Ens han malversat un espai de llibertat al marge de la seva lògica mercantil, fent servir com a excusa que incomplim una normativa que només s’aplica a associacions obertes al públic amb ànim de lucre; en conclusió, allò que l’Ateneu Llibertari del Xino mai ha estat.
La lluita legal i l’acció de denúncia al carrer han estat llargues i dures. Espais com l’Ateneu del Xino, la Makabra, Can Mireia o Mambo i tants d’altres, eren i són molestos pel poder ja que el denuncien i ens mostren amb la pràctica que es poden realitzar altres formes de pensar i conviure contràries a les seves formes i la seva cínica doble moral.
Ens acoten els nostres espais de llibertat, ens detenen, ens engarjolen, intenten acallar les nostres veus i uniformitzar les nostres vides; però no ho aconseguiran pas. Portem la llavor d’un Ateneu al cor, esperant tornar a arrelar a aquesta ciutat i els cors de la gent que s’estima la llibertat.

L’ATENEU DEL XINO ÉS VIU

Manifestació Divendres 2 de Febrer a les 20h a la Rambla del Raval (en front del gat d’en Botero)
Metro: L2 – Sant Antoni / L3 - Liceu

Ateneu Llibertari del Xino
barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/291189


[amunt]

tornar


 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
 
 
Veure notícies a: Castellano | Français | Italiano | English | Català