www.radiochango.com
GATS
CERCAR:       
Notícies
Artistes
 
 

Circuit Català de Sales (10.11.2006)

Enviar a un amicEnviar a un amic


EL CIRCUIT

El 3 d’octubre de 2002 es va posar en marxa el Circuit Català de Sales, impulsat per Ressons i ASACC (Associació de Sales de Concert de Catalunya). Des del seu naixement ha fet girar per tota la geografia catalana, grups catalans que presentaven noves propostes musicals. Tots els concerts, que han estat més de 350, s’han fet a sales del territori, fora de Barcelona ciutat.

Aquesta darrera legislatura el Circuit Català de Sales, que fins llavors gestionava Ressons, va passar a dependre de l’Institut Català de les Indústries Culturals, i aquest va proposar que fos ASACC qui el gestionés directament. L’Associació va acceptar, amb la condició que es garantís un marc que permetés millorar la projecció mediàtica dels grups que formesin part del Circuit. Si l’ etapa Ressons havia estat bàsica per instaurar i consolidar aquesta eina important, sovint reivindicada per músics, managers, discogràfiques..., en aquesta nova etapa calia optimitzar l’acostament entre les propostes que s’hi presenten i el públic. Els acords amb mitjans de comunicació públics i privats, el reforç de les campanyes locals, la potenciació de la campanya de premsa, i sobretot Internet, son les principals vies escollides per assolir aquest objectiu.

Així doncs, després d’uns mesos en que l’ICIC i l’ASACC han perfilat aquest nou funcionament, presentem aquesta nova etapa del ja consolidat Circuit Català de Sales.


APARADOR.CAT

Com no podia ser d’altra manera, internet pren un protagonisme molt important en l’intent d’apropar les músiques a la gent, en aquesta nova etapa del Circuit. Ho fa mitjançant l’APARADOR.CAT, espai virtual per a la descoberta de propostes musicals dels grups emergents del nostre país. De manera molt intuïtiva, en 4 clics, es podran conèixer a fons els grups que participen en el Circuit.

Ja fa temps que els grups utilitzen aquest mitjà per a promocionar les seves propostes musicals. Tant és així que en pocs anys internet s’ha inundat de música. Milers de milions de cançons viatgen per la xarxa. L’APARADOR pretén destacar les propostes més interessants, a criteri de les sales i dels grups catalans que estan intentant fer-se un lloc en el panorama musical del nostre país.

Són centenars les propostes que arriben periòdicament a les sales catalanes buscant poder tocar en directe, i sovint els seus programadors viuen la dificultat de programar-les per la seva escassa repercussió entre el públic. Esperem que el Circuit Català de Sales i l’APARADOR.CAT aportin un gra de sorra per fer visibles les músiques i els grups més interessants del nostre país.

www.aparador.cat


LA TROBA KUNG-FU:
17 Novembre - Faktoria d'Arts
23 Novembre - Salamandra
24 Novembre - As de Copas
30 Novembre - El Clap
01 Desembre - Cafè del Teatre
15 Desembre - Pockets
10 Febrer - La Mirona
16 Febrer - El Sielu
17 Febrer - La Capsa
23 Febrer - Acme


RAUXA:
30 Novembre - Salamandra
1 Desembre - As de Copas
2 Desembre - La Capsa
5 Desembre - Cafè del teatre
8 Desembre - La Mirona
14 Desembre - El Clap
15 Desembre - Faktoria d'Arts
5 Gener - Pockets
11 Gener - Acme
12 Gener -El Sielu


D'CALLAOS:
Dates i sales:

1 Desembre - El Sielu
14 Desembre - Acme
18 Novembre - La Capsa
5 Gener - As de Copas
12 Gener - Salamandra
19 Gener - El Clap
20 Gener - La Mirona
26 Gener - Pockets
27 Gener - Cafè del Teatre
3 Febrer - Faktoria d'ArtsArtistes relacionats:
La Troba Kung-Fú, Rauxa, D'Callaos


[amunt]

tornar


 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
 
 
Veure notícies a: Castellano | Français | Italiano | English | Català