www.radiochango.com
GATS
CERCAR:       
Notícies
Artistes
 
 

Ateneu Popular de 9Barris - Programació Maig 2010 (19.04.2010)

Enviar a un amicEnviar a un amic


Divendres 7 Maig
Gala de Circ Solidaria amb Xile

CIRC

21,30h

4€

Gala de circo solidario:

grandes exponentes del circo se reunen en esta obra benefica dirigida a fin de reunir fondos para los afectados del terremoto acontecido en chile a fines de febrero pasado,profesionales del circo hacen posible este evento para devolver sonrisas a niños que lo necesitan. disfruta de esta gran gala de circo solidario mientras colaboras con esta causa te esperamos!!!.

presentador: Ale Risorio

Números confirmados por el momento:

               fernando rebote (malabares de rebote)

               dulce                 (aro)

               Joe&Martin       ( bascula koreana)

               toto                   (malabares con mazas)

               keyla                 (danza)

               Emiliano           (cuerda)

 

Dissabte 8  Maig
10è aniversari dels banyuts de 9 Barris
A partir de les 17:30 h

Fa ja 10 anys començàvem amb el primer correfoc al barri, els diables infantils del Grup de foc de Nou Barris, desprès d'unes quantes experiències en el món del foc i desprès de tant remenar entre diversos noms varem decidir anomenar-nos Banyuts de Nou Barris.
 
Desprès d’haver passat per quasi tots els barris de Districte ( Torre Baró, Prosperitat, Roquetes, Canyelles...) varem començar a aparèixer en altres festes de Barcelona (Sta. Eulàlia, La Merçé...) i en rodalies (Mataró, Terrassa, Ripollet...).
 
Desprès de tants anys de rialles entre espurnes, podem dir, que aixó no s'acaba aquí, i volem fer tants anys com els que ja hem fet, en aquest correfocs em conegut a molta gent, gent molt simpàtica i agradable, dels quals alguns van passar a formar part de la colla.
 
Em fet arribar així la Cultura Catalana a tots el recons de la nostra ciutat, en avingudes gran i petits carrers aixi com a gent gran i també de gent petita.
 
Aprofitant aquesta oportunitat, la gent que varem començar fa 10 anys a la colla com la gent q porta menys temps correfoc rere correfoc, volem organitzar una festa a la qual esteu tots convidats, grans i petits, la festa serà a l'ateneu de Nou Barris amb diverses activitats en les quals tots podeu participar, com jocs, tallers, musica i un petit correfoc per acabar la nostra festa.
 
Així que ens veiem el dia 8 de Maig a les 17:30h a l'Ateneu Popular de Nou Barris per a la celebració del nostre 10è Aniversari
 
Us esperem!!!!
Salut sort i foc!!!

PROGRAMA :

de 17h. a 20h. Jocs al carrer intern de l’Ateneu,
de 20h. a 21h. Festa – karaoke al Bar de l’Ateneu,
de 20,30h. a 21,30h. taller de diables al carrer de l’Ateneu,
de 21,30 h. a 22 h. espectable de correfoc al carrer de l’Ateneu,

 

Divendres 14 i Dissabte 15 Maig
Lokal
Festival de HC Fire & Ice
Dv 6€/Ds 7€

Este año será la 4ª Edición del Festival de Fire & Ice Barcelona Hardcore. Durante los primeros años, el festival se llevaba a cabo en el Mas Guinardó. Sin embargo, nos hemos vistos forzados a buscar una nueva localidad para el evento ya que dicho lugar esta siendo totalmente remodelado. Desde un primer momento, siempre pensamos que el Ateneu sería un buen lugar para ello ya que somos del barrio, dispone de las instalaciones necesarias y dispone de una atmosfera totalmente idónea para dicha actividad.

Cycle Records organiza este festival incluyendo las bandas que ha editado en la discográfica y a la vez a amigos de España, Europa y este año por primera vez banda de Estados Unidos. Sin duda, se buscan buenas bandas de hardcore, pero se trabajan valores de convivencia, de auto motivación y éticas. Habrán distribuidoras donde se podrán encontrar discos de todos los lugares del mundo, fanzines… habrá charlas sobre el veganismo y el especismo, continuado con un workshop, comida vegana a precios populares, se creara un ambiente alternativo al ocio convencional.

Uno de los puntos mas importantes es que nadie involucrado en Fire & Ice gana dinero, lo que se pretende es que sea algo natural, pasional y aprender que las mejores cosas en esta vida, no van ligadas al dinero aunque estemos una sociedad que liga el bienestar a la economía. Crear una alternativa es más fácil de lo que parece.

Todas las bandas que forman parte del cartel, solo reciben dinero para cubrir los gastos de trasporte.

Este año el festival se organiza con la ayuda del Casal de Joves de Roquetes y embarcando varios temas sociales que se han ido trabajando a lo largo del año (formación de jóvenes en el campo  musical: técnicos de sonido, etc…). Será la oportunidad perfecta para que ponga en práctica todo los conocimientos adquiridos durante este curso.

Para mas información: www.cyclerecords.com / cyclerecords@hotmail.com

 

Diumenge 18 Maig
Teatre
Cia Obsidiana - Limite
Gratuït

LIMITE DE MARÍA BENÍTEZ

Límite… cuatro personajes diferentes que caminan por los límites de la existencia. Comparten el mismo denominador común… la imposibilidad de controlar sus impulsos, la necesidad de llegar al final, la atracción por mundos diferentes… algunos se aceptan tal como son… otros se pierden y caminan “alterando entre el bien y el mal, la luz y la oscuridad, el fondo y la superficie…”

Una obra cargada de sensaciones, un viaje por la parte más oscura de la vida, un encuentro con el lado más desagradable del instinto humano.

 

Divendres 21 Maig
Circ

Cirque en Transhumance - Subliminati i Sr. Stets

22.00h, 6€

 

1ar part Subliminati Corporation (Fr) / Cabaret Subliminal

2009 / 40 min / Tots els públics

Una immersió dins de l’univers de la Subliminati Corporation, quatre artistes vinguts d’horitzons diferents però que tenen en comú la seva formació a Le Lido. Del beat box (caixa de ritmes) als malabars  passant per l’acrobàcia, tenim aquí quatre universos singulars amb un punt en comú: el bigoti!

Amb

Jordi Querol

Mikel Ayala

Lorenzo Mastropietro

Mael Tebibi

 

FOTO SUBLIMINATI

 

2a part Sr Stets (Cat) / Cuerdo

 2008 / 40 min / Tots els públics a partir de 6 anys

Karl Stets, danès polifacètic instal·lat a Barcelona, presenta el seu primer espectacle en solitari. Utilitzant elements de circ, manipulació d’objectes, cordes i titelles, el Sr. Stets ofereix al públic un espectacle que combina el joc lleuger del pallasso amb la tensió d’una pel·lícula de terror.

Amb Karl Stets

 

Foto Stets

 

Dissabte 22 Maig
Festa Major de l’Ateneu
A partir de les 11h. (Tot el dia)
Gratuït

 

El 22 de Maig ens tornem a trobar de nou per celebrar la Festa Major de l’Ateneu, com l’any passat, després d’una temporada intensa de feina, activitats, reunions,… cal celebrar que l’Ateneu el fem sobretot les persones, els projectes i els col·lectius que l’habitem i que això sera més important que mai en aquesta nova etapa de transformació que comencem.

Així doncs entre tots hem decidit montar una jornada amb música, circ, percussió, teatre, carrer i gastronomia. Per reivindicar-nos i continuar construint un Ateneu participatiu, popular, i a la vegada divertit i dinamic!

 

Acció, lluita i diversió!”

 

Divendres 28 Maig
Final de Curs de l’Escola Popular de Teatre
Presenten l’obra Mitilí
20h – 2€

Aquest és un conte dels indis iroqueses que ens acosta al matriarcat de les cultures ancestrals. Un conte que trenca amb el patriarcat, amb el estereotip de dona imposat per la societat. Un conte que recupera la vida natural i la sinceritat intentant veure fins on pot arribar la humanitat de l’ ésser humà. Un conte que vol trencar amb la obligació de ser el que toca.

“Sus holas resuenan al son de su deber ser”

 

Divendres 4 de juny
La Festa del Circ Social a 9 Barris
Al Parc de Josep Maria Serra Marti a Canyelles
a partir de les 17.30h
Gratuït

 

17.30h Gran Taller de Circ

19h Actuació de la Companyia de Circ

 

Aquest és un projecte d’educació artística i en valors a través del circ que porten a terme des de fa mes de sis anys entre els Casals Infantils de Trinitat Nova “El Desvan”, el Grup Muntanyes de Verdum, el SOIA de Roquetes, el PDI Canyelles i l’Ateneu.

Després de fer els final de cursos a Trinitat Nova, a Verdum i a Roquetes anem a Canyelles al Parc Josep Maria Serra Martí a celebrar-ho. Donem un pas endavant i volem transformar-ho en alguna cosa més enllà i a partir d’ara serà la FESTA DEL CIRC SOCIAL DE 9 BARRIS on també col·laboraren més projectes socials i educatius i on estaran invitats veïns, veïnes, instituts, col·legis i tothom que vulgui gaudir del circ com a eina de transformació social.

 

 

Dissabte 5 i Diumenge 6 Juny
Final de Curs Escola Infantil de Circ

Títol: “Quadres”
18 h.

6 €

 

Ja el tornem a tenir aquí! Com cada any arriba un dels moments més especials per a tots els nen i nens, pare i mares, professors i professores de l’Escola Infantil de Circ: EL FI DE CURS!!! Un espectacle que ens serveix per posar punt i final al curs abans que arribin les desitjades vacances d’estiu.

El Fi de curs, lluny de plantejar-lo com una demostració, vol ser una posada en escena de les tècniques que hem après però gaudint de les possibilitats que ens ofereix el fet de tenir un públic i poder actuar com aquest.

Ja fa uns quants anys que varem decidir que per fer l’espectacle partiríem d’una idea, d’un tema que servis de guia, de fil conductor que uneix els diferents números.

Aquest any l’espectacle s’anomena “Quadres”. En primer lloc per què necessitaven un títol i en segon (ara sense bromes) perquè varem pensar que els diferents números que oferim som com peces, com quadres que exhibim com si fos una exposició. Per això cada número dels que veureu s’ha inspirat en una obra del mon de la pintura i en ofereix una interpretació personal passada pel sedàs del circ.

Esperem que ho gaudiu!!!!

 

Divendres 11 de Juny
Final de Curs
Alumnes de 1er Rogelio Rivel
22 h.
5 €

 

 

Divendres 18 i Dissabte 20 de juny
Final de Curs
Escola Juvenil de Circ
Títol: Bon dia Nit
21 h.
6€

 

Durant tot l’any els i les jove han estat formant-se, sortint als barris a representar els seus espectacles, a fer tallers de circ, cercaviles i ara arriba el gran espectacle de Fi de Curs. Un espectacle col·lectiu creat pels mateixos joves, on la imaginació desborda  tot l’escenari.

Un espectacle de circ on es fa de nit, tothom se'n va a dormir, mentrestant, ells surten. Ningú els té en compte, però allà estan, són els animals nocturns. Netegen, cacen, roben, es diverteixen... tot es confon entre la foscor.

Ateneu Popular de 9Barris
www.ateneu9b.net


[amunt]

tornar


 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
 
 
Veure notícies a: Castellano | Français | Italiano | English | Català