www.radiochango.com
GATS
CERCAR:       
Notícies
Artistes
 
 

7/11: Cheb Balowski amb els nens del Raval (27.10.2004)

Enviar a un amicEnviar a un amic


Per la convivència al RAVAL JOVE
CONCERT SOLIDARI de Cheb Balowski

Els ritmes del combo Cheb Balowski arriben el proper 7 de novembre al Raval per a participar en el projecte per a millorar el clima de convivènica entre els joves del barri.

El CONCERT SOLIDARI que sota el lema “PER LA CONVIVÈNCIA AL RAVAL JOVE” acollirà a la major part dels joves del barri a la Rambla del Raval. La música de Cheb Balowski barreja de ritmes, estils i referències multiculturals i invita a deixar enrera els prejudicis, a no tenir por de la diferència, al descobriment, a l’enriquiment i al diàleg.

El concert marcarà l’inici d’una sèries d’activitats i iniciatives per a prevenir situacions de violència. La música serà l’element de trobada entre els joves del Raval. Al mateix temps el concert significarà el final de la gira “Neurostamos Tour 2.004” de Cheb Balowski, amb la qual i des d’el 13 de febrer d’aquest any han realitzat 59 actuacions a llocs tan llunyans com ara Berlín, Brusel·les, Madrid, Rotterdam o Beziers. Tan sols una setmana després, el proper dia 15 el grup entrarà als estudis de Kasba Music per enregistrar el seu tercer disc.

El Casal dels Infants del Raval està impulsant en col·laboració amb els instituts i les entitats juvenils del barri un projecte de prevenció amb l’objectiu millorar el clima de convivència entre els joves del barri. El projecte “PER LA CONVIVÈNCIA AL RAVAL JOVE”.


Per què el concert?

Des de fa un temps, les institucions educatives i entitats socials que treballen amb joves al barri del Raval detecten un deteriorament de les relacions de convivència entre els joves.

És una situació emergent que necessita una resposta educativa, potencidora de la convivència i el diàleg. El projecte durarà un any i tindrà com a instruments forts: aquest concert, la realització d’un llibre sobre la convivència amb textos de joves i educadors en col·laboració amb Edicions 62 i una festa de cloenda.

Sabem que la lluita contra l'exclusió des de l'adolescència es basa en l'educació, donant més protagonisme als joves en la seva formació i promovent la convivència i el diàleg com a eix fonamental de la construcció del seu futur.

El repte és reconstruir la seva ciutadania recolzant-nos en els valors que aquests grups tenen, potenciant les seves capacitats i formes d'expressió, utilitzant els seus lideratges i formes de cohesió i permetent que les seves propostes siguin reconegudes i participin de les dinàmiques socials del barri i de la ciutat.

CONCERT DE CHEB BALOWSKi en solidaritat amb el projecte:
PER LA CONVIVÈNCIA AL RAVAL JOVE

DIUMENGE 7 DE NOVEMBRE,
7 del VESPRE
A LA RAMBLA DEL RAVAL

Joni


Artistes relacionats:
Cheb Balowski


[amunt]

tornar


 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
 
 
Veure notícies a: Castellano | Français | Italiano | English | Català