www.radiochango.com
GATS
CERCAR:       
Notícies
Artistes
 
 

4t Caixa Sabadell Etnival (20.05.2008)

Enviar a un amicEnviar a un amic


4t Caixa Sabadell Etnival Presentació del 4t Caixa Sabadell Etnival

El Caixa Sabadell Etnival existeix a partir de tres vocacions particularment sentides per l’Obra Social Caixa Sabadell: el foment de la cultura, l’aposta per la diversitat i l’esperit solidari. Els dies 19, 20 i 21 de juny Girona acollirà un esdeveniment musical que vol ser un punt de confluència entre els joves i les diverses tradicions musicals que són l’expressió d’un món cada vegada més intercomunicat.

El Caixa Sabadell Etnival neix el 2005 per omplir un buit en el sector dels festivals, ja que no n’existia cap a Girona dedicat exclusivament a les músiques del món, i donant, a més, una especial importància a la música mestissa.

El Caixa Sabadell Etnival és un reflex de la realitat musical i cultural que vivim avui en dia. La globalització ens a apropat a altres cultures alienes i desconegudes i ha permès als artistes experimentar-hi, treballar-hi i mesclar-s’hi. A causa del gran flux migratori i al fet que al nostre país estan vivint artistes d’arreu del món, s’estan creant una gran varietat de colors i sons per manifestar una mateixa idea.

Si Girona és el marc de la trobada, no és a l’atzar. Caixa Sabadell gaudeix d’una bona implantació popular tant en aquesta capital com a les seves comarques i ja són moltes les actuacions que hi compartim, en especial amb l’Ajuntament de Girona, que sempre ens ha dispensat una acollida immillorable.

Programació del 4t Caixa Sabadell Etnival

El Caixa Sabadell Etnival és un festival amb vocació d’apropar al públic tant les bandes emergents de músiques del món que poden donar a conèixer la seva música com els artistes reconeguts que presenten els seus nous treballs i espectacles.

En aquesta quarta edició del Caixa Sabadell Etnival, hem volgut fer un viatge per la música llatina: rock, ska, rumba, hip-hop, reggae, pop… Tots aquests estils hi estan representats per grups llatins amb diferents maneres d’executar la seva música. Des de la popularitat llatina de Jarabe De Palo, fins el superb latin ska jazz de Ska Cubano, passant pel particular rock llatí d’Aterciopelados, el hip-hop cubà d’Orishas i la tan especial fusió llatina d’Amparanoia, que tanca la seva etapa artística amb aquest concert.

Respecte l’any passat, el 4t Caixa Sabadell Etnival introdueix diversos canvis. Enguany el festival es realitzarà de dijous a dissabte. El dijous el concert es celebrarà a l’Auditori de Girona i serà de pagament. Un grup i una sessió de discjòqueis completarà el primer dia de concerts a la sala Platea. Divendres i dissabte hi haurà quatre concerts diaris al Parc de las Ribes del Ter totalment gratuïts, i un cercavila que obrirà el dia fent un recorregut pel Barri Vell de la ciutat.


Programa

Dijous, 19 de juny
22:00 -AUDITORI DE GIRONA
JARABE DE PALO
00:00 - SALA PLATEA.
GOSE
PINCHADISCOS SIN FRONTERAS- “Lord Sassafras”


Divendres, 20 de juny
19:00 - CERCAVILA PEL CASC ANTIC DE GIRONA
LA BANDA DEL SURDO
21:00 - PARC DE LES RIBES DEL TER
TRIKITOWN
COSTO RICO
ATERCIOPELADOS
AMPARANOIA
PINCHADISCOS SIN FRONTERAS- “2 Mini Dj’s”


Dissabte, 21 de juny
19:00 - CERCAVILA PEL CASC ANTIC DE GIRONA
ALWAYS DRINKING MARCHING BAND
21:00 - PARC DE LES RIBES DEL TER
LA PEGATINA
D’CALLAOS
SKA CUBANO
ORISHAS
PINCHADISCOS SIN FRONTERAS- “Mr. Guavajelly & Fran
de la Luna”

Etnival 2008
www.obrasocialcaixasabadell.org/etnival


Artistes relacionats:
Costo Rico, Amparanoïa, 2 Mini Dj’s, La Pegatina, D'Callaos, Orishas


[amunt]

tornar


 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
 
 
Veure notícies a: Castellano | Français | Italiano | English | Català