www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS
Konsciència Social
 Temes Konsciència
 . Àfrica  
 . Amèrica del Nord  
 . Amèrica Llatina  
 . Àsia  
 . Europa  
 . Oceania  
 . Orient Mitjà  
 
 . Comerç Just  
 . Comunitats  
 . Cultura  
 . Ecologia  
 . Economia  
 . Mitjans i Comunicació  
 . Política  
 . Religió  
 . Tecnologia  
 . El Foro de la Konsciència  
 el Chango
 . Portada  
 . Editorials  
 . Artistes del Chango  
 . Fotos  
 . Vídeos  
 . TV  
 . Discos del Chango  
 . Concerts  
 . Notícies  
 . Konsciència Social  
 . El Catàleg  
   Zona-K, iTunes  
 . Els Changuit@s  
   Foros, Chat, Mailing list  
 . Ràdio  
   
 . Castellano  
 . Français  
 . Italiano  
 . English  
   
 . Contactar  
 . Donatius  
 Cercar

QUE PAGUI PUJOL! es distribueix a Saragossa i Madrid

el 27.12.2010

El llibre "QUE PAGUI PUJOL! (Una crònica punk de la Barcelona dels 80)" s'està convertint en un dels exits literaris alternatius de l'any. (Alternatius per que actualment patim un problema social que és la direcció unificada de la cultura a traves dels grans espais comercials).

Sense fer molt de soroll fora dels canals musicals i dels canals alternatius a la cultura oficialista, aquesta crònica de la Barcelona dels vuitanta escrita des d'un punt de vista activista i contra-cultural s'està convertint en un dels exits naturals de l'any. La primera edició està practicament esgotada i tot just fa un mes i mig de la seva primera distribució.

El llibre està passant per sobre dels habituals problemes de distribució de les propostes al marge de la història oficial i encara que sigui dificil de trobar a les grans llibreries de la ciutat de Barcelona (sobre la que tracta el treball literari) i impossible a les grans cadenes comercials s'apropa la segona edició que significarà a més una primera edició en castellà.

Un llibre en català que trenca fronteres: Actualment el llibre s'està distribuint amb gran èxit a llibreries alternatives de poblacions com Madrid o Saragossa i fins i tot s'estan demanant còpies des de l'altra banda de l'Atlàntic.

Després de la ressonància de les presentacions fetes durant el novembre, el proper 28 de gener l'autor iniciarà una segona ronda de presentacions que el portaran a les ciutats de Girona, Tarragona, Vic i Palma de Mallorca entre d'altres

Tant l'editorial com l'autor agraeixen el suport del públic.

Més informació: http://laciutatinvisible.coop/

Joni.

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016