www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS
Konsciència Social
 Temes Konsciència
 . Àfrica  
 . Amèrica del Nord  
 . Amèrica Llatina  
 . Àsia  
 . Europa  
 . Oceania  
 . Orient Mitjà  
 
 . Comerç Just  
 . Comunitats  
 . Cultura  
 . Ecologia  
 . Economia  
 . Mitjans i Comunicació  
 . Política  
 . Religió  
 . Tecnologia  
 . El Foro de la Konsciència  
 el Chango
 . Portada  
 . Editorials  
 . Artistes del Chango  
 . Fotos  
 . Vídeos  
 . TV  
 . Discos del Chango  
 . Concerts  
 . Notícies  
 . Konsciència Social  
 . El Catàleg  
   Zona-K, iTunes  
 . Els Changuit@s  
   Foros, Chat, Mailing list  
 . Ràdio  
   
 . Castellano  
 . Français  
 . Italiano  
 . English  
   
 . Contactar  
 . Donatius  
 Cercar

PROU BRUTALITAT POLICIAL

el 01.06.2007

Som molta gent qui estem sofrint les actuacions dels Mossos d'Esquadra.
Les dades i les imatges d'aquestes últimes setmanes així ho avalen.
Imatges que parlen de persones detingudes sent colpejades i maltractades en la comissaria de Les Corts. D'un jove mort en les seves mans a Badalona.
De persones arrestades "perquè els agents estaven nerviosos" enmig de protestes pacífiques. De vetar totalment la llibertat de manifestació i expressió i segrestar literalment tota una convocatòria en un cèntric carrer de la ciutat. De l'ús d'armes no reglamentàries i de la seva justificació amb arguments maniqueus i fal·laços.

Imatges i veus que ens parlen no d'una realitat aïllada sinó de la punta de l'iceberg d'una forma d'actuar brutal contra la població civil, que afecta especialment a col·lectius de persones com immigrants, treballadores sexuals, moviments socials i en definitiva a tots aquells que "no caben" en la ciutat segons el criteri d'uns pocs. Imatges i testimoniatges que ens deixen clar qui són els responsables, i que intentar presentar-los com a víctimes és una falta de respecte total a la veritat i a les persones que han sofert en les seves carns els maltractaments, les tortures, les pallisses i fins i tot que han trobat la mort en mans d'alguns dels quals el 6 de Juny es volen presentar davant la societat com víctimes.

Efectivament els Mossos d'Esquadra es manifesten aquest dimecres contra la criminalització que diuen patir. Les últimes actuacions que han portat a terme en actes públics i polítics així com el tracte otorgat a diverses persones detingudes -que per fi, s'ha fet públic- han provocat una sèrie de reaccions de la població que òbviament ha criticat que aquest cos policial està portant a terme actuacions en les quals fan ús de la brutalitat i la violència.

Però sembla ser que, als ulls dels Mossos d'Esquadra i altres organismes que s'han unit a la seva convocatòria per a aquest dimecres no és lícit que la societat civil es manifesti en contra de qualsevol de les seves actuacions o que els mitjans de comunicació les facin públiques. Això ho volen presentar com "un linxament social i mediàtic". Doncs aquesta manifestació seva no és més que una manifestació per a reclamar impunitat total i cap control en les seves actuacions .

Per tot això i en honor a la veritat, us animem a:

-Donar el vostre suport a aquest manifest signant-lo de forma individual o col·lectiva.

-Redactar un petit escrit per a explicar com us afecta la brutalitat d'aquest o qualsevol altra força de seguretat en les vostres vides o col·lectius.

-Participar en la concentració que realitzarem aquest Dimarts dia 5 de Juny a les 20h enfront de la comissaria de les Corts.

-Participar en una concentració el dia 6 de Juny a les 18h a la Rambla, enfront del Teatre Liceu.

PROU BRUTALITAT POLICIAL

Gent del Poble

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016