www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS
Konsciència Social
 Temes Konsciència
 . Àfrica  
 . Amèrica del Nord  
 . Amèrica Llatina  
 . Àsia  
 . Europa  
 . Oceania  
 . Orient Mitjà  
 
 . Comerç Just  
 . Comunitats  
 . Cultura  
 . Ecologia  
 . Economia  
 . Mitjans i Comunicació  
 . Política  
 . Religió  
 . Tecnologia  
 . El Foro de la Konsciència  
 el Chango
 . Portada  
 . Editorials  
 . Artistes del Chango  
 . Fotos  
 . Vídeos  
 . TV  
 . Discos del Chango  
 . Concerts  
 . Notícies  
 . Konsciència Social  
 . El Catàleg  
   Zona-K, iTunes  
 . Els Changuit@s  
   Foros, Chat, Mailing list  
 . Ràdio  
   
 . Castellano  
 . Français  
 . Italiano  
 . English  
   
 . Contactar  
 . Donatius  
 Cercar

PLAÇA DE CATALUNYA O PLAÇA DEL PARTIT

el 15.03.2007

La Setmana del Llibre en català va tancar l'edició d'aquest any amb un balanç altament positiu. Hi havia satisfacció generalitzada entre els organitzadors, els editors i els llibreters, tant per l'afluència de públic, com pel nivell de vendes i pel ressò general que ha tingut l'esdeveniment. Tothom ha coincidit en valorar que una de les claus de l'èxit ha estat el seu emplaçament al bell mig de la plaça de Catalunya. El llibre i la cultura, i específicament la cultura catalana, bé mereixen un lloc preeminent.

Per això mateix resulta del tot incomprensible que l'Ajutament de Barcelona no vulgui garantir la continuïtat de la Semana del Llibre en català a la plaça de Catalunya. És impossible que la seva actitud estigui motivada per desconèixer que aquesta ubicació sigui un factor decisiu per a l'èxit de la Setmana del Llibre. Alguns opinen que el desinterès d'aquest Ajuntament per la cultura catalana fa que, malgrat tot, optin per proposar un altre espai més de segona fila. Però probablement l'opinió majoritària és que precisament perquè saben que l'emplaçament de la Plaça de Catalunya és una de les claus de l'èxit, precisament per això volen evitar cedit aquest espai per a una propera edició.Fa quatre dies com aquell qui diu que es desmuntava una aparatosa estructura que va ocupar el centre de la plaça durant moltes setmanes, per exhibir-hi una impresentable campanya de propaganda preelectoral. Una exposició que atemptava contra els més elementals principis de l'honestedat política, amb una despesa desmesurada i partidista a càrrec de tots els barcelonins. Per al partit socialista, doncs, es reserva el privilegi de disposar de la plaça de Catalunya. Deuen pensar que si utilitzen els diners dels ciutadans per fer publicitat del partit, per què no poden utilitzar també aquest espai central dels barcelonins.

El llibre i la cultura, i especificament la cultura catalana no formen part de les prioritats d'aquest Ajuntament, obsessionat només en perpetuar-se al poder.


BARCELONALDIA
barcelonaldia.wordpress.com

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016