www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS
Konsciència Social
 Temes Konsciència
 . Àfrica  
 . Amèrica del Nord  
 . Amèrica Llatina  
 . Àsia  
 . Europa  
 . Oceania  
 . Orient Mitjà  
 
 . Comerç Just  
 . Comunitats  
 . Cultura  
 . Ecologia  
 . Economia  
 . Mitjans i Comunicació  
 . Política  
 . Religió  
 . Tecnologia  
 . El Foro de la Konsciència  
 el Chango
 . Portada  
 . Editorials  
 . Artistes del Chango  
 . Fotos  
 . Vídeos  
 . TV  
 . Discos del Chango  
 . Concerts  
 . Notícies  
 . Konsciència Social  
 . El Catàleg  
   Zona-K, iTunes  
 . Els Changuit@s  
   Foros, Chat, Mailing list  
 . Ràdio  
   
 . Castellano  
 . Français  
 . Italiano  
 . English  
   
 . Contactar  
 . Donatius  
 Cercar

ELS ENCANTS A LA MONUMENTAL

el 28.12.2006

Per a detectar un mal govern, sovint, tampoc cal esperar errors monumentals, ni grans despropòsits ni malpensades imperdonables, que de tot trobaríem en la gestió municipal de la Capital Catalana. Només cal veure com s'ha portat un tema que de ben segur hauria suscitar poca o nul·la controvèrsia, com és el cas de la nova ubicació dels Encants. En un moment o altre s'haurà de corregir el bunyol de la plaça de les Glòries (que això sí que va ser un error monumental, un despropòsit fruit d'una malpensada imperdonable), i cladrà reubicarel mercat dels Encants. També en menys de dos anys la plaça de braus de la monumental deixarà de funcionar com a tal, i tothom està d'acord que caldrà conservar l'estructura de l'edifici pel seu valor arquitectònic. I l'Associació de venedors dels Encants veuria bé aquest nou emplaçament. Tot sembla encaixar a la perfecció.

Però un mal govern és capaç d'entrebancar-se amb un granet de sorra. En lloc d'adreçar-se de bon primer als venedors interessats per proposar-los el canvi i estudiar conjuntament la forma de portar-lo a terme, l'equip de govern municipal es llança a una estèril picabaralla interna. Portabella, d'ERC, sense consultar ningú s'avança a anunciar la solució de la Monumental, i l'Alcalde, el desautoritza tot seguit afirmant que "l'Ajuntament no té cap interès per aquest espai". Una afirmació que posa en evidència no solament la descoordinació interna del govern municipal, sinó l'exclusió d'ERC del que, a parer de l'Alcalde, pot ser o no d'interès per a l'Ajuntament.
Però més greu encara que el desgavell municipal, amb segell tripartit, en un tema que no hauria de tenir més trascendència, és l'absoluta manca de respecte i de consideració envers els comerciants i els usuaris que es veurien afectats pel canvi. Uns i altres, govern i comparsa, estan més obsessionats per exhibir-se en públic que per resoldre realment el problema.
I és que l'Ajuntament, i sobretot el concepte tan limitat d'Ajuntament que tenen els socialistes, governa la ciutat com qui dirigeix una finca privada, sense donar compte ni informar ningí, ni tan sols als teòricament socis de govern.


BARCELONALDIA
barcelonaldia.wordpress.com

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016