www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS
Konsciència Social
 Temes Konsciència
 . Àfrica  
 . Amèrica del Nord  
 . Amèrica Llatina  
 . Àsia  
 . Europa  
 . Oceania  
 . Orient Mitjà  
 
 . Comerç Just  
 . Comunitats  
 . Cultura  
 . Ecologia  
 . Economia  
 . Mitjans i Comunicació  
 . Política  
 . Religió  
 . Tecnologia  
 . El Foro de la Konsciència  
 el Chango
 . Portada  
 . Editorials  
 . Artistes del Chango  
 . Fotos  
 . Vídeos  
 . TV  
 . Discos del Chango  
 . Concerts  
 . Notícies  
 . Konsciència Social  
 . El Catàleg  
   Zona-K, iTunes  
 . Els Changuit@s  
   Foros, Chat, Mailing list  
 . Ràdio  
   
 . Castellano  
 . Français  
 . Italiano  
 . English  
   
 . Contactar  
 . Donatius  
 Cercar

EL FRACÀS DE LA CIMERA D'HABITATGE

el 12.12.2006

Quan el govern espanyol va decidir suspendre la cimera sobre habitatge que s'havia de fer a Barcelona abans de les eleccions, ja es va veure la incapacitat d'aquest Ajuntament per a defensar els interessos de la ciutat. La suspensió es va decidir en una reunió on hi havia representants del Govern espanyol, de la Generalitat i de l'Ajuntament de Barcelona. L'excusa oficial era que no hi havia prou garanties de seguretat, cosa que posava en dubte l'eficàcia de la policia catalana i perjudicava greument la imatge de la ciutat. El Conseller Joaquim Nadal va donar la seva versió, desmentida després a Madrid, en el sentit que no es volia que coincidís amb la campanya electoral. El que no deia el Conseller Nadal era que la preocupació no venia per la coincidència de la campanya a nivell de seguretat, sinó perquè resultava escandalós celebrar la cimera a la ciutat de l'especulació per exel·lència.

Fos com fos, al final la ciutat va claudicar i la Ministra del ram va assegurar que la cimera es faria abans d'acabar l'any. Essent Ministra del govern Zapatero, no es podia esperar que complís la seva promesa. I així ha estat. Barcelona no tindrà cimera europea i ens estalviarem les mobilitzacions de protesta que s'haurien originat. Això sí, com que prometre no costa res, la Ministra es va afanyar a dir que invertirien 16 milions d'euros en polítiques d'habitatge a Barcelona. La senyora ja no es devia recordar de la promesa de 80 milions que va fer Zapatero arran dels incidents del Carmel, promesa que es va quedar en això, en paraules que el vent s'endugué ben aviat. I el senyor alcalde, mut: callar, acotar el cap, i seguir l'exemple dels seus companys de Madrid amb milions de promeses i brindis al sol. La cimera de l'habitatge ha estat un fracàs estrepitós per a Barcelona, tan gran com el fracàs de les polítiques d'habitatge del seu Ajuntament.


BARCELONALDIA
barcelonaldia.wordpress.com

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016