www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS
Konscičncia Social
 Temes Konscičncia
 . Āfrica  
 . Amčrica del Nord  
 . Amčrica Llatina  
 . Āsia  
 . Europa  
 . Oceania  
 . Orient Mitjā  
 
 . Comerį Just  
 . Comunitats  
 . Cultura  
 . Ecologia  
 . Economia  
 . Mitjans i Comunicaciķ  
 . Política  
 . Religiķ  
 . Tecnologia  
 . El Foro de la Konsciència  
 el Chango
 . Portada  
 . Editorials  
 . Artistes del Chango  
 . Fotos  
 . Vídeos  
 . TV  
 . Discos del Chango  
 . Concerts  
 . Notícies  
 . Konsciència Social  
 . El Catàleg  
   Zona-K, iTunes  
 . Els Changuit@s  
   Foros, Chat, Mailing list  
 . Ràdio  
   
 . Castellano  
 . Français  
 . Italiano  
 . English  
   
 . Contactar  
 . Donatius  
 Cercar

Dues cārrecs de confianįa del Govern incrementen notablement la remuneraciķ en poques setmanes

de Roger Tugas el 17.02.2011

Els consellers Cultura i Salut augmenten el salari 17.500 euros i 9.000 euros anuals a respectives empleades eventuals.

La crisi i les retallades no arriben a tothom dins el Govern. Mentre els consellers han de trencar-se el cap per aplicar retallades del 10% en el seu pressupost, hi ha dues càrrecs de confiança que han vist incrementada la seva remuneració de forma important respecte el moment en què les van nomenar, fa poques setmanes.

El cas més exagerat és el de la periodista Mar Jimenez, a qui el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, va fitxar com a assessora en matèria de coneixements culturals, amb un salari anual d'uns 45.000 euros anuals, una quantitat similar a la que cobrava el seu predecessor en el càrrec, Sebastià Alzamora. El Diari Oficial de la Generalitat va publicar el nomenament el passat 18 de gener, però avui ha fet oficial que Jimenez ha estat cessada de la tasca anterior i ha estat nomenada assessora en matèria de comunicació i difusió. Per aquest càrrec, ha passat a cobrar uns 62.500 euros anuals, fins a 17.500 euros més. Un increment de gairebé el 40% en menys d'un mes.

L'altra afortunada ha estat Sílvia Cordomí, a qui el conseller de Salut, Boi Ruiz, va escollir responsable d'Estratègia del departament el passat 24 de gener, amb una remuneració de poc més de 48.000 euros anuals. Segons ha publicat avui el Diari Oficial de la Generalitat, el passat 9 de febrer Cordomí va ser cessada del seu càrrec anterior per tornar a ser nomenada, de nou, responsable d'Estratègia del departament de Salut. Aquesta vegada, però, amb un salari de gairebé 57.000 euros anuals, uns 9.000 euros més en tan sols dues setmanes.


Ara
www.ara.cat

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016