www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS
Konsciència Social
 Temes Konsciència
 . Àfrica  
 . Amèrica del Nord  
 . Amèrica Llatina  
 . Àsia  
 . Europa  
 . Oceania  
 . Orient Mitjà  
 
 . Comerç Just  
 . Comunitats  
 . Cultura  
 . Ecologia  
 . Economia  
 . Mitjans i Comunicació  
 . Política  
 . Religió  
 . Tecnologia  
 . El Foro de la Konsciència  
 el Chango
 . Portada  
 . Editorials  
 . Artistes del Chango  
 . Fotos  
 . Vídeos  
 . TV  
 . Discos del Chango  
 . Concerts  
 . Notícies  
 . Konsciència Social  
 . El Catàleg  
   Zona-K, iTunes  
 . Els Changuit@s  
   Foros, Chat, Mailing list  
 . Ràdio  
   
 . Castellano  
 . Français  
 . Italiano  
 . English  
   
 . Contactar  
 . Donatius  
 Cercar

Dissabte 13 de 12h del mati a 17h de la tarda anem d’acampada a Plaça Sant Jaume!!

de ateneu candela el 13.01.2007

La lluita pels drets dels SDF (sense sostre) dels Enfants de Don Quijot a França ha arribat a Barcelona. Aquest dissabte s’ha convocat una acampada de cinc hores a la plaça Sant Jaume a partir de les 12h.

Si tens o pots aconseguir una tenda de campanya vine a acampar per exigir a l’administració solucions per poder accedir a una vivenda digna.

Des de terrassa es sortirà cap a l'acampada a les 10h a l'estació dels ferrocarrils catalans.

Convocatòria a l'acampada:

Davant dels esdeveniments que s’han produït arran de les mobilitzacions franceses pel dret a l’habitatge i els drets dels sense sostre, i degut a la gravetat de la situació de l’habitatge a l’Estat espanyol i a Europa, la societat civil de la ciutat de Barcelona ha decidit sortir al carrer una vegada més.

Aquest dissabte, dia 13 de gener a les 12 del migdia es produirà a la Plaça Sant Jaume una Acampada Popular per exigir a les institucions públiques que prenguin les mesures estructurals necessàries per tal que es faci efectiu el Dret a l’Habitatge. Diversos moviments socials, V de Vivienda, l’Oficina pels Drets Socials i el col•lectiu francès Les Enfants de don Quixot, convoquen aquesta plantada.

L’acampada, que s’aixecarà a les 17 h de la tarda, comprendrà tallers i xerrades sobre el dret a l’habitatge i comptarà amb la presència de persones i col•lectius destacats de l’àmbit de les reivindicacions socials. Entre d’altres, han confirmat l’assistència: Gabriela Serra, Joan Subirats (Catedràtic de Ciències Polítiques de la UAB), Pep Martí (participant en diversos col•lectius que treballen amb sense sostre), Arcadi Oliveres (Justícia i Pau), Gerardo Pisarello (professor de Dret Constitucional a la UB), Miren Etxezarreta (Catedràtica d’Economia de UAB) i José Iglesias.

Ens trobem en una situació de vulneració sistemàtica d’un dret fonamental, que afecta els sense sostre d’una manera especial, però que s’estén com a primera problemàtica per a la major part de la població. És per això que davant la manca de respostes a les demandes de la gent és una necessitat i un deure sortir al carrer i exigir el dret a un habitatge digne per a tothom ara i sense excuses.

Malgrat les recents declaracions de l’Alcalde de Barcelona, sr. Hereu, confiem en que les autoritats polítiques seran capaces de reflexionar i no repetir errors anteriors: les greus problemàtiques que plantegen els diversos col•lectius que reclamen el dret a l’habitatge no requereixen una resposta policial, sinó una resposta política que doni solucions concretes a les greus problemàtiques plantejades. Si el senyor Hereu persisteix en impedir l’acampada de 5 hores prevista per dissabte demostrarà que no té cap voluntat de resoldre el problema de l’habitatge a la ciutat de Barcelona: només d’invisibilitzar-lo.

Tels. de contacte amb premsa:
610 920 253 (VdeVivienda)
647 554 716 (Oficina Drets Socials)

http://www.loshijosdedonquijote.org/
http://bcn.vdevivienda.net/
http://www.communia.org/candela/?q=node/487


Ateneu Candela
www.communia.org/candela/?q=node/495

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016