www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS
Konscičncia Social
 Temes Konscičncia
 . Ŕfrica  
 . Amčrica del Nord  
 . Amčrica Llatina  
 . Ŕsia  
 . Europa  
 . Oceania  
 . Orient Mitjŕ  
 
 . Comerç Just  
 . Comunitats  
 . Cultura  
 . Ecologia  
 . Economia  
 . Mitjans i Comunicació  
 . Política  
 . Religió  
 . Tecnologia  
 . El Foro de la Konsciència  
 el Chango
 . Portada  
 . Editorials  
 . Artistes del Chango  
 . Fotos  
 . Vídeos  
 . TV  
 . Discos del Chango  
 . Concerts  
 . Notícies  
 . Konsciència Social  
 . El Catàleg  
   Zona-K, iTunes  
 . Els Changuit@s  
   Foros, Chat, Mailing list  
 . Ràdio  
   
 . Castellano  
 . Français  
 . Italiano  
 . English  
   
 . Contactar  
 . Donatius  
 Cercar

[CRISI] S'apropa el 17 de març: trobada preparació. debat vaga general i suport a la publicació

el 09.02.2009

I. CONVOCATORIA TROBADA PEL 7 I 8 DE MARÇ A LA CATALUNYA NORD

S'apropa el 17 de març, i  us informem de la  trobada per preparar-ho que hi haurà  els dies 7 i 8 de març en un lloc de la Catalunya nord que està encara per confirmar.

L'objectiu de la reunió serà acabar de preparar questions relatives al 17-M però sobretot organitzar-nos per donar continuitat a totes les propostes que allà es faran públiques.
Amb aquestes propostes apostarem per aprofitar de totes totes la oportunitat de la crisi, amb l'objectiu final de posar en marxa ja un procés d'autogestió cada vegada major de la gent a nivell local per a cobrir les nostres necessitats com a resposta a la crisi i com alternativa a la destrucció del planeta i de les relacions humanes.

Donat que la difusió serà molt gran i que tenim l'experiència del 17-S en que a partir d'aquell dia les nostres capacitats de coordinar es van veure col·lapsades per l'amontegament de peticions de tot tipus, creiem que anirà molt bé preveure-ho i crear grups de treball per a les setmanes i mesos següents.

Informació més detallada i inscripcions aquí:


II. DEBAT SOBRE CONVOCAR UNA VAGA GENERAL
Us convidem  al debat que tot just hem fet públic sobre la realització d'una Vaga General. La proposta surt del grup de redacció de la publicació massiva del proper 17 de març. Com que es tracta d'un document de 5 pàgines us en fem un extracte:

2. DE QUINA MENA DE VAGA GENERAL PARLEM

Popular, ciutadana, social,...els adjectius que podrien acompanyar aquesta vaga són diversos, cadascun amb les seves connotacions. El que és important entendre és que no parlen d'una vaga de treballadors, o no només en quan al treball, sinó que parlem d'una gran acció que com a éssers humans que som, fills d'una civilització en decadència, tenim la necessitat i la responsabilitat de tirar endavant. Ara que l'economia capitalista perd pistonades és el moment de fer-la aturar, d'aturar-nos i construir una nova manera de viure. [...]

4. DEBAT PREVI I PARTICIPACIÓ

"Per a que la convocatòria arribi a tota la població des del col·lectiu crisi ens comprometem a introduir-la en la publicació massiva del 17 de març, de la qual en farem almenys 250.000 exemplars i que se'n podran fer més si comptem amb la col·laboració de les persones que puguin.

Des d'ara fins el 6 de març, a través de diversos mecanismes de participació i d'assemblea virtual anirem debatent, re-avaluant el que calgui i concretant la proposta. Així com la seva redacció en aquesta publicació.

Aquest és un debat que volem tenir amb totes les persones individuals, grups informals, campanyes, sindicats alternatius, organitzacions i moviments que vulguin dir i fer quelcom DE VERITAT per canviar les coses" [...]

Podeu llegir el document sencer aquí: http://www.17-s.info/proposta-vaga-general

I podeu participar en el debat virtual aquí:  http://www.17-s.info/debatvaga

Esperem comptar amb la vostres reflexions i participació


III. PUBLICACIÓ 17-M COM A MÍNIM 250.000 EXEMPLARS:
Fem-la entre totes més massiva

Ja tenim els números fets i podem confirmar que en la publicació del 17 de març podran sortir almenys 250.000 exemplars. Això significa un pressupost de 15.000 euros. 12.000 per la impressió i 3000 per despeses de transports, correus i telèfons. Aquests diners ja us podeu imaginar d'on surten...són el que ens queda dels que "tan amablement" ens van cedir els bancs per poder iniciar aquest projecte i molts d'altres.

Seran en principi 150.000 en català i 100.000 en castellà arreu dels territoris on es parla alguna d'aquestes dues llengües i tenint en compte que ja tenim els contactes i l'experiència per haver-ne repartit 200.000 en català.

Aquest 17 de març la volem liar grossa i per liar-la encara més grossa volem comptar amb la participació de qui pugui i vulgui. Per això, quan falta prop d'un mes per portar la publicació a imprimir, iniciem una campanya perquè qui pugui faci donacions al col·lectiu crisi. Cada euro servirà per imprimir 20 diaris més d'aquests 250.000 que ja són segurs.
Podeu trobar l'index provisional, accés a les donacions i més informació en aquest article:

I a més a més, recordeu que la primera forma de  participar es col·laborant per distribuir i repartir diaris
Doneu-vos d'alta si encara no ho heu fet, que aquesta setmana ja ens posem a organitzar la distribució i ens anirà molt bé
comença a tenir un previsió de qui té disponibilitat a cada lloc.

En solidaritat


Col·lectiu crisi
www.17-s.info

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016