www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS
Konsciència Social
 Temes Konsciència
 . Àfrica  
 . Amèrica del Nord  
 . Amèrica Llatina  
 . Àsia  
 . Europa  
 . Oceania  
 . Orient Mitjà  
 
 . Comerç Just  
 . Comunitats  
 . Cultura  
 . Ecologia  
 . Economia  
 . Mitjans i Comunicació  
 . Política  
 . Religió  
 . Tecnologia  
 . El Foro de la Konsciència  
 el Chango
 . Portada  
 . Editorials  
 . Artistes del Chango  
 . Fotos  
 . Vídeos  
 . TV  
 . Discos del Chango  
 . Concerts  
 . Notícies  
 . Konsciència Social  
 . El Catàleg  
   Zona-K, iTunes  
 . Els Changuit@s  
   Foros, Chat, Mailing list  
 . Ràdio  
   
 . Castellano  
 . Français  
 . Italiano  
 . English  
   
 . Contactar  
 . Donatius  
 Cercar

CARTA DE CAN MASDEU AL TRIPARTIT

el 30.05.2007

Pon tu nombre i reenvia este mensaje a tus listas, a tus amigos... y sobretodo al tripartit:

bcn@iniciativa.cat
jhereu@mail.bcn.es
barcelona@esquerra.org

Increible! (però cert)

Jordi Hereu acaba de declarar que no hi ha futur per a les okupacions a Barcelona, ja que "no fan cap proposta interessant". Pocs dies abans, l'alcalde avia fet una promesa electoral sorprenent: instalar un "centre d'accés a la montanya i un alberg juvenil a la masia de Can Masdeu i l'Hospital de Sant Llatzer". Ignora l'alcalde que a la vall de Can Masdeu ja hi funciona un exitós centre d'accés a Collserola?

¿Té el PSC una "proposta interessant", o bé es refereix a realitats consolidades com ara el PIC (Punt de Interacció de Collserola), que ha organitzat 190 tallers i trobades sobre temes tan diversos com agroecologia, bioconstrucció, teràpies naturals, consum crític, vivenda digna, nutrició, artesania o dança... i que ha divulgat el coneixement de la solana de Collserola promovent-ne alhora la reforestació i la prevenció d'incendis?

¿Estaran pensant en els Horts Comunitaris, formats per avis i joves que cultiven 70 horts biològics?

¿Es referiran potser a les 75 escoles, ludoteques i esplais de Catalunya que han vingut a coneixer un exemple pràctic d'agroecologia? ¿O potser a les UEC's (Unitats d'Escolaritat Compartida) del Raval i el Poble Sec que desenvolupen aquí el seu programa didàctic?

¿Tenen potser en ment els GAC's (Grups d'Autoaprenentatge Col.lectiu) i tot el seu bagatge en temàtiques que van desde l'el.laboració de pa artesanal als grups de criança?

¿O es tracta d'un reconeixement a la vivenda social i digne on 34 adults i dos nadons segueixen un estil de vida que és un laboratori de pràctiques sostenibles de cara a un futur atravessat pel canvi climàtic i la crisi energètica?

¿Serà una defensa de l'Oficina Rurbana, que desde fa dos anys ha assessorat amb bases de dades, llibres, revistes i llavors autòctones a tots els que s'han acostat amb ganes de de marxar al camp o de cultivar al seu balcó?

Més de 5 anys de rehabilitació del patrimoni històric i d'autogestió veïnal avalen el projecte actual. L'Ajuntament, a través de l'Hospital de Sant Pau, propietari de la vall, només acumula dècades d'abandó.

¿Ès democràtic que el futur d'un projecte agermanat amb el teixit associatiu de Nou Barris, freqüentat per centenars de persones, avalat per nombrosos estudis universitaris, conegut arreu del món i visitat per gent de tota mena. estigui en mans dels plans tecnocràtics del govern de torn? Que significa la paraula 'participació' en aquest contexte? És aquesta la seva 'sostenibilitat'?

Per això, i per tot el que les paraules no poden expressar. la vall de Can Masdeu m'agrada tal com és!

Firma:

POSA AQUÍ EL TEU NOM COMPLET I DNI I ENVIA'L PER EMAIL A LES ADRECES INDICADES

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016