www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS
Konsciència Social
 Temes Konsciència
 . Àfrica  
 . Amèrica del Nord  
 . Amèrica Llatina  
 . Àsia  
 . Europa  
 . Oceania  
 . Orient Mitjà  
 
 . Comerç Just  
 . Comunitats  
 . Cultura  
 . Ecologia  
 . Economia  
 . Mitjans i Comunicació  
 . Política  
 . Religió  
 . Tecnologia  
 . El Foro de la Konsciència  
 el Chango
 . Portada  
 . Editorials  
 . Artistes del Chango  
 . Fotos  
 . Vídeos  
 . TV  
 . Discos del Chango  
 . Concerts  
 . Notícies  
 . Konsciència Social  
 . El Catàleg  
   Zona-K, iTunes  
 . Els Changuit@s  
   Foros, Chat, Mailing list  
 . Ràdio  
   
 . Castellano  
 . Français  
 . Italiano  
 . English  
   
 . Contactar  
 . Donatius  
 Cercar

Boicot a BRAUN & CIA

el 18.07.2006

Solidaritat amb els treballadors de Braun.

Prop de 700 treballadors de Braun han fet una crida a la "solidaritat" dels ciutadans per boicotejar els "productes del grup Procter & Gamble" en una doble manifestació davant dels centres d'El Corte Inglés de l'Avinguda Diagonal i Plaça Catalunya. Els manifestatnts, que han tallat tres dels quatre carrils de la Diagonal, han repartit entre els vianants un comunicat on enumeraven les marques dels productes a boicotejar. Entre aquestes, apareixen els noms de Tampax, Braun, Ariel, Ace, Bold, Dash, Fairy, Lenor, Sunny Delight, Dodot, Mr. Proper, Don Limpio, Tempo, Herbal Essences, Vicks, Eukanuba, Max Factor, Olay, Giorgio Beverly Hills, Swiffer, Viakal, Pantene Clairol, Lacoste, Hugo Boss, Head & Shoulders, Pringles, Oral-B, Bend-a-med, Gillette, Evax, Duracell, i Pampers.

En el comunicat, també s'explica que "aquest tancament suposa l'acomiadament de més de 700 treballadors directes i més de 2.500 indirectes" i es denuncia que "l'empresa no té pèrdues i aquesta decisió és un cas clar de deslocalització a la recerca de mà d'obra barata a la Xina o a països de l'est d'Europa tot aprofitant les indignes condicions de treballadors d'aquests països".

A més a més, una de les treballadores del comitè d'empresa, Mercè Solà, ha denunciat que "em sembla molt trist i molt lamentable que estiguin els Mossos d'Esquadra i no ens deixin entrar a un lloc públic com és El Corte Inglés perquè no som terroristes ni portem armes" i ha volgut "demanar disculpes a la població en general per si els estem causant problemes amb el tall de la Diagonal".


IndyMedia
barcelona.indymedia.org

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016