www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS
Konsciència Social
 Temes Konsciència
 . Àfrica  
 . Amèrica del Nord  
 . Amèrica Llatina  
 . Àsia  
 . Europa  
 . Oceania  
 . Orient Mitjà  
 
 . Comerç Just  
 . Comunitats  
 . Cultura  
 . Ecologia  
 . Economia  
 . Mitjans i Comunicació  
 . Política  
 . Religió  
 . Tecnologia  
 . El Foro de la Konsciència  
 el Chango
 . Portada  
 . Editorials  
 . Artistes del Chango  
 . Fotos  
 . Vídeos  
 . TV  
 . Discos del Chango  
 . Concerts  
 . Notícies  
 . Konsciència Social  
 . El Catàleg  
   Zona-K, iTunes  
 . Els Changuit@s  
   Foros, Chat, Mailing list  
 . Ràdio  
   
 . Castellano  
 . Français  
 . Italiano  
 . English  
   
 . Contactar  
 . Donatius  
 Cercar

15N i Nova Campanya per superar la crisi

el 12.11.2008

15N: tothom al carrer
Després de l'inici dels correus per Internet fa tres setmanes en que es cridava a les mobilitzacions pel 15-N, en contra de la Cimera del G-20 i es recollien llocs de trobada de 49 poblacions de tot l'estat, han  anat sorgint més convocatòries i després d'una exhaustiva cerca  compartim l'actualització que n'hem fet. És el llistat que considerem definitiu de convocatòries en 75 pobles i ciutats.
Podeu trobar les convocatòries aquí per ordre alfabètic

i aquí les podeu trobar organitzades per territoris:  

Us demanem que en feu la máxima difusió, perquè si corren llistats antics, les convocatòries més noves no es podran donar a conèixer. També us animem a fer difusió més específica de la convocatòria que quedi més aprop d'on viviu. Estris per fer cassolada, pancartes fetes a ma i moltes ganes son alguns dels elements que faran que pogueu contribuir a que els actes siguin vistosos.

Seguiu els fòrums d'accions en marxa al web, per a més informacions i aporteu el que hi trobeu a faltar!


Nova Campanya per superar la crisi
El segon motiu d'aquest missatge es per fer-vos saber que hem donat inici a la Campanya per una vaga unitària d'usuaris i usuàries dels bancs Aquesta campanya sorgeix a partir de la crida a la acció que es va fer a la publicació Crisi i de les idees generades en l'espai de propostes dels fòrums del web 17-s.info i de diverses propostes rebudes als correus electrònics del col·lectiu i de l'Enric Duran.

La vaga començarà quan hi hagi prou gent inscrita. Ara obrim les pre-inscripcions a través del formulari que podeu trobar en aquest enllaç: http://www.17-s.info/ca/formulari-participar-la-vaga-dusuaris-i-usuaries...

També presentem una octaveta que per contribuir en la difusió de la campanya us proposem que la imprimiu, fotocopieu i la difoneu a la concentració on aneu  el 15-N. En aquest enllaç  podeu trobar l'octaveta i més informació.

Participa a la vaga indefinida! Treu els diners del banc, que no especulin amb els nostres estalvis! No paguis la teva hipoteca i queda't a viure a casa, no paguis els teus crèdits personals; la crisi que la paguin els rics!!!


17-S
www.17-s.info

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
RadioChango 2001 - 2016