www.radiochango.com www.radiochango.com
GATS
RadioChango 2016
Els Changuit@s Els Changuit@s Els Changuit@s Els Changuit@s Els Changuit@s Els Changuit@s
Els Changuit@s
 :: Els Changuit@s ::

Els Foros del Chango

El Chat del Chango

Mailing list

Registrar-se

Modificar dades

 :: el Chango ::

Portada

Editorials

Artistes del Chango

Fotos

Vídeos

TV

Discos del Chango

Concerts

Notícies

Konsciència Social

El Catàleg

·  Zona-K, iTunes

Els Changuit@s

·  Foros, Chat, Mailing list

Ràdio

Castellano

Français

Italiano

English

Contactar

Donatius

 :: Cercar ::

  "RadioChango" vol transmetre festa i esperança a través de la música i ser alhora un element motor de la rebel·lió (però no de la violència) i de la lluita per un món més just.

RadioChango 2016
  La Història del Chango
  Com col·laborar?
  Serveis
  Per a webmasters

:: Crear un nou tema :: Contestar aquest tema ::

 La Mota Reggae Festival
5a edició La Mota Festival
5a edición La Mota Festival

Cubelles - 23 d'agost del 2008 - 22:00h - Zona esportiva
Cubelles - 23 de agosto del 2008 - 22:00h - Zona deportiva

Ken Boothe (Jamaica)
Michael Rose (Jamaica)
Dubline Band (Jamaica)
Dr. Ring Ding (Alemanya)
Ranking Soldiers (Barcelona)
Ill Inpectah (Alemanya)
SoundQuake (Alemanya)
Wadada Sound (Màlaga)
Grounation Sound (Cubelles)

www.motafestival.com
www.myspace.com/motafestival
www.flickr.com/photos/motafestival

Associació de Joves El Cubell

elcubell@hotmail.com
info@motafestival.com


Informació en català:

El proper dissabte 23 d’agost tindrà lloc la cinquena edició de La Mota Festival a Cubelles(Garraf), el festival de reggae organitzat per l’Associació de Joves El Cubell. Per a la celebració del seu cinquè aniversari, el festival presenta un cartell de luxe amb la presència de dos dels artistes més importants de la història del reggae com a principal reclam: Ken Boothe i Michael Rose.

KenBoothe, conegut com Mr. Rocsteady, és un dels cantants més populars i conmovedors de l'era del rocksteady. La veu de Ken Boothe és profunda i brillant, amb la qual es va guanyar la reputació de ser la resposta jamaicana a Wilson Picket. Ken Boothe és una de les veus més poderoses, apassionades i emotives del món.

Michael Rose, com a vocalista principal ve fer de Black Uhuru la banda més important de la dècada dels 80 i va ser un dels creadors del moviment roots. Actualment, en solitari, torna a la primera línia del reggae a través de la unió del dancehall i el dub amb el R&B. Les lletres que escriu són la manera més efectiva d’arribar al públic amb un missatge d’esperança, dignitat i respecte per un mateix.

A part d’aquestes dues estrelles jamaicanes, La Mota comptarà amb una forta presència d’artistes alemanys. Dr. Ring Ding, considerat per tota la crítica internacional com un dels artistes que més ha influït en la música jamaicana feta a Europa, abarca amb el seu estil fresc i personal un bon ventall de ritmes i sons relacionats amb la música reggae. Ill Inspecta, un dels artistes més cotitzats de la nova generació europea de dancehall. I Sound Quake, una de les sounds més respectades a nivell europeu.

Completarà el cartell Wadada Sound System, des de Màlaga. Són els actuals campions de la Al Andalus Clash i els autèntics agitadors del reggae a Andalusia. I finalment Grounation Sound, la jove sound local de Cubelles que aportarà la seva col·lecció de singles, des dels oldies fins al dancehall.


Información en castellano:

El próximo sábado 23 de agosto tendrá lugar la quinta edición de La Mota Festival en Cubelles (Barcelona), el festival de reggae organizado por la Associació de Joves El Cubell. Para la celebración de su quinto aniversario, el festival presenta un cartel de lujo con la presencia de dos de los artistas más imoprtantes de la historia del reggae como principal reclamo: Ken Boothe y Michael Rose.

Ken Boothe, conocido como Mr. Rock Steady, es uno de los cantantes más populares y conmovedores de la era del rocksteady. La voz de Ken Boothees es profunda y brillante, con la cual se ganó la reputación de ser la respuesta jamaicana a Wilson Picket. Una de las voces más poderosas, apasionadas y emotivas del mundo.

Michael Rose, como vocalista principal hizo de Black Uhuru la banda más importante de la década de los 80 y fué uno de los creadores del movimiento roots. Actualmente, en solitario, vuelve a la primera línea del reggae uniendo dancehall y dub con R&B. Las letras que escribe son la manera más efectiva de conseguir público con un mensaje de esperanza, dignidad y respeto por uno mismo.

A parte de estas dos estrellas jamaicanas, La Mota contará con una fuerte presencia de artisats alemanes. Dr. Ring Ding, considerado por toda la crítica internacional como uno de los artistas que más ha influido en la música jamaicana hecha en Europa, abarca con un estilo fresco y personal un buen abanico de ritmos y sonidos relacionados con la música reggae. Ill Inspecta, uno de los artistas más cotizados de la nueva generación europea dancehall. Y Sound Quake, una de las sounds más respetadas a nivel europeo.

Completará el cartel Wadada Sound System, desde Málaga. Son los actuales campeones de la Al Andalus Clash y los auténticos agitadores del reggae en Andalucía. Y finalmente Grounation Sound, la joven sound local de Cubelles que aportará su colección de singles, desde los oldies hasta dancehall.
 :: patxangalatxaranga :: 18/08/2008
Aquests són els horaris de les actuacions:

22:00h - 23:00h Grounation Sound
23:00 - 00:00h Wadada Sound
00:00h - 1:15h Ken Boothe & Ranking Soldiers
1:15h - 2:30h Dr. Ring Ding & Ranking Soldiers
2:30h - 3:00h Wadada Sound
3:00h - 4:30h Michael Rose & Dubline Band
4:30h - 6:00h Ill Inspecta & Sound Quake
 :: patxangalatxaranga :: 21/08/2008

  [ tornar] [amunt] CONTESTAR AQUEST TEMA [Veure tots els temes d'aquest foro]   
Tema : 
Usuari : 
Contrasenya : 
[NORMES D'ÚS] :: Registrar-se :: Modificar dades ::

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame

 

W ozni a k W ozni a k W ozni a k W ozni a k W ozni a k W ozni a k W ozni a k W ozni a k W ozni a k W ozni a k
 
RadioChango 2001 - 2016