www.radiochango.com
GATS
CERCAR:       
Editorials
Portada
 
 

Octubre 2008: Esperanzah!

Enviar a un amicEnviar a un amic


Dibuix de W oznia k - www.wozwoz.net

Octubre 2008: Esperanzah!

Després d'un any de lligui i passions mig amagades, amb el sabor encara fresc de les il·lusions del romanç iniciàtic, el cor ballant a ritme de ball, un nus en la gola vermella; podem anunciar públicament en societat (no solament alcohòlica), davant la premsa rosa, vermella i verda; i sobretot a tots els changuitos que la relació entri Radiochango i Gats va de debò. Sense esperar que el dret canònic acabi obrint-se als seus temps, hem decidit passar a regularitzar administrativament en breu aquest estat de pecadores permanent (d'una banda molt agradable).

Aviat podrem dir que Gats i Radiochango són unai estupenda parella de fet. Us convidarem al comiat de solters. Apuntar-vos el 15 de novembre en el Ateneu Nou Barris de Barcelona. Anirem informant.

Els temps són durs, ve la crisi i cal estar més units que mai davant la putrefacció del sistema capitalista (crònica d'una mort anunciada). L'altre dia vaig veure una enquesta que mostrava que en èpoques de crisis a Espanya, es disparen les vendes de pintallavis i es reduïen en grans proporcions el nombre de divorcis. No crec que us interessin les escabroses conclusions a les quals arribaven alguns dels meus amics .

Total que davant la crisi de les butxaques i de les borses, més promiscuïtat però no proximity. A Radiochango, hem volgut acatar aquest.

Si us heu fixat, des de fa uns mesos apareix el logotip de Gats en la nostra pàgina. Gats és una associació soci-cultural catalana, situada en el barri marginat de Sant Cosme (El Prat de Llobregat) entre les més luxoses instal·lacions logístiques d'Espanya que acampen en la ZAL del Port, la futura línia de metro de l'aeroport i els milions d'euros llençats en les pistes de l'extensió de la terminal del propi aeroport. Gats treballa en el camp de la reinserció social, de l'educació, de la cultura a través de tot l'Estat Espanyol. Estant tan prop, era solament una qüestió de temps, poder conèixer-se.

La volguda trobada va ser d'immediat. Amb aquesta unió de forces que es materialitzarà en breu, Radiochango menjo estructura es reforçarà i s'organitzarà millor per a donar un millor servei, més contingut, més activitats. Para Gats, és la possibilitat de canalitzar la seva acció cultural a través de la pàgina i del projecte Radiochango. Parella de fet i de fets; prova d'això, la desena de festes organitzades des de l'any en La Capsa i el concert de Manu Chao en Sant Cosme. Arrenquem altra vegada la temporada amb un bon concert de La Família Rustika i Zulu 9.30, en la Capsa, el dissabte 18 d'octubre. Espero que tornem a crear tots junts aquest ambient tan especial de les nits chango amb tots vosaltres. Els projectes van vent en popa perquè les sinergies són nombroses. Un dels més il·lusionant potser i més ‘esperançador' és la previsió per a Juny de l'any 2009 (per a la festa del sol, de l'estiu i de la música), d'un Festival Esperanzah! en la província de Barcelona. El projecte és molt il·lusionant i volem fer una cridada a tots els interessats; benèvols, associacions i ONG's que vulguin participar des de ja del projecte. La nostra ambició és que el projecte sigui gestionat des de la base, amb tots i seguint el model del Festival homònim de Bèlgica i els principis fundadors de Radiochango; per a un festival familiar, compromès i amb una rica oferta musical barreja de descobriments i artistes consolidats. També anirem informant de l'avanç del projecte en els pròxims mesos, però queda molt treball per davant. Tots els quals vulguin participar al projecte com voluntaris des d'ara, poden apuntar-se en l'adreça següent: http://www.hacesfalta.org/voluntari/veureoportunitatvol.asp?aneuoportunitat=36573.

No vull acomiadar l'editorial sense acomiadar-nos de la formació Amparanoïa que tant ens ha donat i que realitzarà els últims concerts del seu gira By By Tour 2 a Madrid (16/10) i Barcelona (18/10). En Europa, l'última data serà en Lieja (Bèlgica) amb la col·laboració de La Caravane donis Quartiers (Allez allez, allez,...). Más màgia i emoció si cap de l'habitual, que no és poc. Amparo Sánchez, ànima de Amparanoïa des de la seva creació fa més de 10 anys, traurà a la fi d'any, un disc en solitari en el qual col·laboren músics de Calexico, i llançarà un nou projecte de banda i directe, més íntim i acústic que presentarà en auditoris i sales petites durant l'any 2009 . GRÀCIES AMPARO PER AQUESTS 10 ANYS DE REBELDIA AMB ALEGRIA.

I al novembre, haurà temps per a comentar-lo; apuntar-vos el 5 de novembre, data en la qual s'acomiada també la gira de La Troba Kung Fu amb un concert  en la Sala Apol·lo de Barcelona.

Abraçades a tots


[amunt]

tornar


 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame
 
 
Veure editorials a: Castellano | Français | Italiano | English | Català