www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 1994  any   
Enviar a un amic 

 

Les Négresses Vertes, Zig-Zague

Zig-Zague

 

 Artista: Les NÚgresses Vertes

 Any de publicació: 1994

 Discogràfica: Virgin

 Tipus: └lbum

 Track list:

1. Fanfaron
2. Tous Des Ouvriers
3. Apres La Pluie
4. La Main Verte
5. Mambo Show
6. Comme Toujours
7. A Quoi Bon
8. Enfer Et Paradis
9. Bourră D'Allăgresse
10. Tango Sous La Lune
11. Le Pouete
12. Ivresse
13. Footballeur Du Dimanche
14. Tu M'As SaoulÚ

 Discografia: Les NÚgresses Vertes

Mlah · Mlah
  1988 - └lbum
  comprar en iTunes
Famille Nombreuse · Famille Nombreuse
  1991 - └lbum
  comprar en iTunes
Zig-Zague · Zig-Zague
  1994 - └lbum
  comprar en iTunes
10 Remixes · 10 Remixes
  1994 - Remixes
  comprar en iTunes
En Public - Green Bus · En Public - Green Bus
  1996 - Doble Live
  comprar en iTunes
Trabendo · Trabendo
  2000 - └lbum
  comprar en iTunes
Acoustic Clubbing · Acoustic Clubbing
  2001 - └lbum
  comprar en iTunes
Le Grand DÚballage · Le Grand DÚballage
  2002 - Best Of
  comprar en iTunes
Essentials · Essentials
  2004 - Best Of
 
└ l'affiche · └ l'affiche
  2006 - Best Of
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Les NÚgresses Vertes

Radical Mestizo dos punto mil · Radical Mestizo dos punto mil
  2000 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame