www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2002  any   
Enviar a un amic 

 

Amadou & Mariam, Wati

Wati

 

 Artista: Amadou & Mariam

 Any de publicació: 2002

 Discogràfica: Universal

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1. Walide (The Girl I Love)
2. Ilbiwan (The Moors)
3. Temps Ont Changé (Times Have Changed)
4. Baroni (Chatting)
5. Sarama (The Charmer)
6. Dougou Massa (The Head of the Village)
7. Chauffeurs
8. Mali Denou (Children of Mali)
9. Lahilala (There Are No Gods Other Than God)
10. Barika (Tribute)
11. Fana (The Telltale)
12. Poulo (The Peul People)

 Discografia: Amadou & Mariam

Sou ni tilé · Sou ni tilé
  1998 - Ālbum
 
Tje Ni Mousso · Tje Ni Mousso
  1999 - Ālbum
 
Wati · Wati
  2002 - Ālbum
 
Dimanche ā Bamako · Dimanche ā Bamako
  2004 - Ālbum
  comprar en iTunes
Je pense ā toi · Je pense ā toi
  2005 - Ālbum
  comprar en iTunes
Welcome to Mali · Welcome to Mali
  2008 - Ālbum
  comprar en iTunes
Remixes · Remixes
  2010 - Ālbum
  comprar en iTunes
Folila · Folila
  2012 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Amadou & Mariam

Ta I Tola · Smod: Ta I Tola
  2004 - Àlbum
 
Barcelona Raval Sessions 2 · Barcelona Raval Sessions 2
  2005 - Doble recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame