www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2004  any   
Enviar a un amic 

 

Discípulos de Otilia, Wateke!

Wateke!

 

 Artista: Discípulos de Otilia

 Any de publicació: 2004

 Tipus: Ŕlbum

 Track list:

01. tormantos ska
02. jackpot
03. sin dinero no hay amigos
04. h.i.g.
05. cilinderman
06. frutos prohibidos
07. losing papers
08. sex online
09. nueve
10. pantone 428. gris cornella
11. everybody's rolling down to the street
12. all over the world
13. el guateque
14. viento de libertad
15. the punky's fligth
16. the satelites

 Discografia: Discípulos de Otilia

Discípulos de Otilia · Discípulos de Otilia
  1996 - Maqueta
 
Otílicos perdidos · Otílicos perdidos
  1996 - Ŕlbum
 
Otiliamina Pura · Otiliamina Pura
  1999 - Ŕlbum
 
Ska Zone · Ska Zone
  2002 - Ŕlbum
 
Wateke! · Wateke!
  2004 - Ŕlbum
  comprar en iTunes
En Blanco&Negro · En Blanco&Negro
  2007 - DVD + CD
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Discípulos de Otilia

Cultura de Resistencia II · Cultura de Resistencia II
  2004 - Doble recopilatori
 
La Rue Vacilon · Ayvala: La Rue Vacilon
  2007 - Àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame