www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2003  any   
Enviar a un amic 

 

Divididos, Vivo Acá

Vivo Acá

 

 Artista: Divididos

 Any de publicació: 2003

 Tipus: Doble Live

 Track list:

CD 1
1. Villancico Del Horror 3:59
2. Casitas Inundadas 6:10
3. Como Un Cuento 6:19
4. Que Ves? 2:53
5. Gargara Larga 4:24
6. Spaghetti Del Rock 3:53
7. Intro Ortega Y Gases, Anda Alavartelo, Ni˝o Hereje 4:25
8. Vengo Del Placard De Otro 3:44
9. Sisters 6:36
10. Agua En Buenos Aires 4:40
11. Dame Un Limon 4:17
12. El Burrito 3:36
13. 15.5 6:36

CD 2
1. Par Mil 6:13
2. El Arriero 7:44
3. Salir A Comprar, Gol De Mujer 6:52
4. Sabado 4:51
5. Luca 4:05
6. Vida De Topos 5:21
7. Ala Delta 5:49
8. Ma˝ana en el Abasto 8:45
9. Pepe Lui 4:05

 Discografia: Divididos

40 Dibujos ahÝ en el Piso · 40 Dibujos ahÝ en el Piso
  1989 - └lbum
 
Acariciando lo ┴spero · Acariciando lo ┴spero
  1991 - └lbum
 
La era de la Boludez · La era de la Boludez
  1993 - └lbum
 
Otro Le Travaladna · Otro Le Travaladna
  1995 - └lbum
 
Divididos · Divididos
  1996 - Best Of
 
Gol de Mujer · Gol de Mujer
  1998 - └lbum
  comprar en iTunes
10 · 10
  1999 - Doble Best Of
 
Narigˇn del Siglo · Narigˇn del Siglo
  2000 - └lbum
 
Viveza Criolla · Viveza Criolla
  2000 - Live
 
Vengo del Placard de Otro · Vengo del Placard de Otro
  2002 - └lbum
  comprar en iTunes
Oro · Oro
  2003 - Best Of
 
Vivo Acß · Vivo Acß
  2003 - Doble Live
 
Canciones de Cuna al Palo · Canciones de Cuna al Palo
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
Vianda de Ayer · Vianda de Ayer
  2004 - Best Of
 
Obras Cumbres · Obras Cumbres
  2006 - Doble Best Of
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Divididos

Juntos por Chiapas · Juntos por Chiapas
  1996 - Recopilatori
 
20 Años: !Ni Un Paso Atras! · 20 Años: !Ni Un Paso Atras!
  1997 - Live
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame