www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2008  any   
Enviar a un amic 

 

Mastretta, ¡Vivan los Músicos!

¡Vivan los Músicos!

 

 Artista: Mastretta

 Any de publicació: 2008

 Tipus: Àlbum

 Track list:

  1. Olivina    4:15    
  2. San Vicente do Mar    4:37    
  3. Barrido y Palanca    3:03    
  4. Luciérnagas    4:09    
  5. ¡Tierra a la Vista!    4:15    
  6. El Pampino    4:57    
  7. Tiovivo    1:50    
  8. ¡Vivan los Músicos!    5:19    
  9. Muymuy    4:20    
  10. Adiós Muñeco    4:42    
  11. Valsecito    2:30 

 Discografia: Mastretta

Melodías y Rayos · Melodías y Rayos
  1998 - Àlbum
 
Melodías de Rayos X · Melodías de Rayos X
  1998 - Àlbum
 
Luna de Miel · Luna de Miel
  2000 - Àlbum
  comprar en iTunes
BSO El sueño del Caimán · BSO El sueño del Caimán
  2001 - Àlbum
 
Música de Automóvil · Música de Automóvil
  2001 - Àlbum
 
Mastretta en el Sol · Mastretta en el Sol
  2007 - DVD + CD Live
  comprar en iTunes
¡Vivan los Músicos! · ¡Vivan los Músicos!
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Mastretta

Peret Rey de la Rumba · Peret Rey de la Rumba
  2000 - Recopilatori
 
BSO Asfalto · BSO Asfalto
  2000 - Àlbum
 
Subterfuge Factory 1993-2003 · Subterfuge Factory 1993-2003
  2003 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame