www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2006  any   
Enviar a un amic 

 

Invece, Viva Cuballah

Viva Cuballah

 

 Artista: Invece

 Any de publicació: 2006

 Tipus: Ālbum

 Track list:

01. Columbus Day
02. Solidarity
03. Balla Urzu
04. Vero Modello
05. Mamma li turki
06. Dub Party
07. Puru i pulici ndannu a tussi
08. Vacanzi
09. Nu Sonamu u regghe
10. Era nu paradisu

 Discografia: Invece

Ma comu si faci · Ma comu si faci
  1998 - Ālbum
 
Invece · Invece
  1999 - Ālbum
 
Chisti simu · Chisti simu
  1999 - EP
 
Invece Greatest Hits · Invece Greatest Hits
  2001 - Best Of
  comprar en iTunes
Viva Cuballah · Viva Cuballah
  2006 - Ālbum
 
Migranti · Migranti
  2010 - Ālbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame