www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2008  any   
Enviar a un amic 

 

Banda Bassotti, Viento, Lucha y Sol

Viento, Lucha y Sol

 

 Artista: Banda Bassotti

 Col·laboracions destacades:

· Mimi Maura

 Any de publicació: 2008

 Discogràfica: Gridalo Forte Records

 Tipus: Ālbum

 Track list:

1) Figli di...(Testo e musica Angelo Sigaro Conti) 03:34
2) Cuore Malato (Testo Cacchione David/Angelo Sigaro Conti e musica Angelo Sigaro Conti) 03:26
3) La Cura (Testo Cacchione David musica Angelo Sigaro Conti) 03:35
4) Piccolo Lupo (Testo e musica Angelo Sigaro Conti) 03:16
5) Insciallah Mi Amor (Testo Cacchione David e musica Angelo Sigaro Conti) 03:30
6) Pitbull Mentality N°2 (Testo Cacchione David e musica Angelo Sigaro Conti) 03:23
7) El Hijo del Pueblo (Testo e musica Jose Alfredo Jimenez) 03:24
8) Ad un Passo da Noi (Testo Selvatella e musica Angelo Sigaro Conti) 03:40
9) Pow Pow (Testo e musica Angelo Sigaro Conti) 03:19
10) Viento Nuevo (Testo e musica Angelo Sigaro Conti) 02:26
11) Bocciati (Testo e musica Angelo Sigaro Conti) 02:39
12) Clic (Testo e musica Angelo Sigaro Conti) 03:54
13) Coprifuoco in Cittā (Testo e musica Fabio Scopa Santarelli) 02:31
14) Avviso ai Naviganti (Testo e musica Angelo Sigaro Conti) 04:23

Veure comentaris a: Italiano

 Discografia: Banda Bassotti

Figli della Stessa Rabbia · Figli della Stessa Rabbia
  1992 - Ālbum
 
Bella Ciao · Bella Ciao
  1994 - EP
 
Avanzo de Cantiere · Avanzo de Cantiere
  1995 - Ālbum
 
Un Altro Giorno d'Amore · Un Altro Giorno d'Amore
  2001 - Doble Live
 
L'Altra Faccia dell'Impero · L'Altra Faccia dell'Impero
  2002 - Ālbum
 
Así Es Mi Vida · Así Es Mi Vida
  2003 - Ālbum
 
Amore e Odio · Amore e Odio
  2005 - Ālbum
 
Vecchi Cani Bastardi · Vecchi Cani Bastardi
  2006 - Ālbum
 
Viento, Lucha y Sol · Viento, Lucha y Sol
  2008 - Ālbum
  comprar en iTunes
Check Point Kreuzberg · Check Point Kreuzberg
  2010 - Doble Live
  comprar en iTunes
Siamo guerriglia · Siamo guerriglia
  2012 - Ālbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Banda Bassotti

Balla e Difendi · Balla e Difendi
  1991 - Recopilatori
 
Para Todos Todo Nada Para Nosotros · Para Todos Todo Nada Para Nosotros
  1997 - Recopilatori
 
Cultura de Resistencia II · Cultura de Resistencia II
  2004 - Doble recopilatori
 
Mondo Ska · Mondo Ska
  2004 - Recopilatori
 
Make Capitalism History · Make Capitalism History
  2006 - Recopilatori
 
Mundo Mestizo 2 · Mundo Mestizo 2
  2007 - Recopilatori
 
La Conexión · Rude: La Conexión
  2009 - Doble àlbum
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame