www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2004  any   
Enviar a un amic 

 

Divididos, Vianda de Ayer

Vianda de Ayer

 

 Artista: Divididos

 Any de publicació: 2004

 Tipus: Best Of

 Track list:

01. La ñapi de mamá
02. Spaghetti del rock
03. Pepe lui
04. Alma de budín
05. Par mil
06. Cajita musical
07. Luca
08. Potpurrí Sumo (En vivo)
09. El burrito
10. Ala delta
11. ¿Qué ves?
12. Como un cuento
13. Vientito del Tucumán
14. El arriero

 Discografia: Divididos

40 Dibujos ahÝ en el Piso · 40 Dibujos ahÝ en el Piso
  1989 - └lbum
 
Acariciando lo ┴spero · Acariciando lo ┴spero
  1991 - └lbum
 
La era de la Boludez · La era de la Boludez
  1993 - └lbum
 
Otro Le Travaladna · Otro Le Travaladna
  1995 - └lbum
 
Divididos · Divididos
  1996 - Best Of
 
Gol de Mujer · Gol de Mujer
  1998 - └lbum
  comprar en iTunes
10 · 10
  1999 - Doble Best Of
 
Narigˇn del Siglo · Narigˇn del Siglo
  2000 - └lbum
 
Viveza Criolla · Viveza Criolla
  2000 - Live
 
Vengo del Placard de Otro · Vengo del Placard de Otro
  2002 - └lbum
  comprar en iTunes
Oro · Oro
  2003 - Best Of
 
Vivo Acß · Vivo Acß
  2003 - Doble Live
 
Canciones de Cuna al Palo · Canciones de Cuna al Palo
  2004 - └lbum
  comprar en iTunes
Vianda de Ayer · Vianda de Ayer
  2004 - Best Of
 
Obras Cumbres · Obras Cumbres
  2006 - Doble Best Of
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Divididos

Juntos por Chiapas · Juntos por Chiapas
  1996 - Recopilatori
 
20 Años: !Ni Un Paso Atras! · 20 Años: !Ni Un Paso Atras!
  1997 - Live
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame