www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2004  any   
Enviar a un amic 

 

Go Lem System, Viaje

Viaje

 

 Artista: Go Lem System

 Any de publicació: 2004

 Discogràfica: K Industria

 Tipus: Reediciķ

 Track list:

01. see me dying
02. chakal
03. rambla mojada
04. sobra poder
05. creí en la lluvia
06. maga
07. lalfombra voladora
08. sous la pluie
09. salvavidas
10. see me dubbing

 Discografia: Go Lem System

Paraíso · Paraíso
  2000 - Ālbum
 
Infierno · Infierno
  2001 - Ālbum
 
Viaje · Viaje
  2002 - Ālbum
 
Viaje · Viaje
  2004 - Reediciķ
  comprar en iTunes
Cacería · Cacería
  2006 - Ālbum
  comprar en iTunes
Corasoul System · Corasoul System
  2012 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: Go Lem System

La Colifata · La Colifata
  2002 - Recopilatori
 
RadioChango Añejo Reserva vol.I · RadioChango Añejo Reserva vol.I
  2005 - Recopilatori
 
Barcelona Raval Sessions 2 · Barcelona Raval Sessions 2
  2005 - Doble recopilatori
 
Muévete Bien - Sabor Mestizo · Muévete Bien - Sabor Mestizo
  2007 - Recopilatori
 
Latin Reggae · Latin Reggae
  2008 - Recopilatori
 

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame