www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2008  any   
Enviar a un amic 

 

El Gran Silencio, Vi-Vo

Vi-Vo

 

 Artista: El Gran Silencio

 Any de publicació: 2008

 Tipus: Doble Live

 Track list:

DISCO VI
1. INTRO DUB/SUPER RIDDIM INTERNACIONAL/POBRE DE TI.
2. EL RETORNO DE LOS CHUNTAROS.
3. CUMBIA LUNERA.
4. TONTA CANCION DE AMOR # 2
5. SABES.
6. CUMBIA PODER.
7. LA REBAJADA.
8. AMERICA.
9. ALMA DE B-BOY
10. RIGOMUFFIN.
11. ONCE AGAIN.

DISCO VO
1. EL MITOTE.
2. DECADENCIA.
3. CONTRARELOJ.
4. DON'T GIVE UP
5. DORMIR SOŅANDO.
6. CHUNTAROS STYLE.
7. INTRO/FLOW CONWTION.
8. CIRCULO DE AMOR.
9. DEJENME SI ESTOY LLORANDO.
10. TIMBALERO.
11. SE VA.
12. OUTRO.

 Discografia: El Gran Silencio

Libres y Locos · Libres y Locos
  1998 - Ālbum
  comprar en iTunes
Chuntaros Radio Poder · Chuntaros Radio Poder
  2000 - Ālbum
  comprar en iTunes
Super Riddim Internacional Vol.1 · Super Riddim Internacional Vol.1
  2003 - Ālbum
  comprar en iTunes
Super Riddim Internacional Vol.2 · Super Riddim Internacional Vol.2
  2003 - Ālbum
 
Comunicaflow underground · Comunicaflow underground
  2007 - Ālbum
  comprar en iTunes
Vi-Vo · Vi-Vo
  2008 - Doble Live
 
Revolusound Contra Systema · Revolusound Contra Systema
  2010 - Ālbum
 

 Col·laboracions destacades: El Gran Silencio

Radical Mestizo dos punto mil · Radical Mestizo dos punto mil
  2000 - Recopilatori
 
Peret Rey de la Rumba · Peret Rey de la Rumba
  2000 - Recopilatori
 
Fuerza Vol.1 · Fuerza Vol.1
  2000 - Recopilatori
 
KCRW Sounds Eclectico · KCRW Sounds Eclectico
  2005 - Recopilatori
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame