www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2001  any   
Enviar a un amic 

 

Dub Inc, Version 1.2

Version 1.2

 

 Artista: Dub Inc

 Any de publicació: 2001

 Tipus: EP

 Track list:

  1. Police murderer
  2. This way
  3. N'aies pas  peur
  4. Aero dub

 Discografia: Dub Inc

Dub Incorporation 1.1 · Dub Incorporation 1.1
  1999 - Maqueta
 
Version 1.2 · Version 1.2
  2001 - EP
 
DiversitÚ · DiversitÚ
  2003 - └lbum
 
Dans le dÚcor · Dans le dÚcor
  2005 - └lbum
 
Live · Live
  2006 - DVD + CD Live
 
Afrikya · Afrikya
  2008 - └lbum
 
Hors contr˘le · Hors contr˘le
  2010 - └lbum
 

 Col·laboracions destacades: Dub Inc

Mic Cité · Mic Cité
  2007 - Recopilatori
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame