www.radiochango.com
GATS
DISCOS  
DISCOS

 Cercar

 
   
EL CHANGO  
EL CHANGO

  Portada

  Editorials

  Artistes del Chango

  Fotos

  Vídeos

  TV

  Discos del Chango

  Concerts

  Notícies

  Konsciència Social

  El Catàleg

  iTunes

  Els Changuit@s

  Foros, Chat, Mailing list

  Ràdio

  Castellano

  Français

  Italiano

  English

  Contactar

  Donatius

 
Els discos del Chango, 2001  any   
Enviar a un amic 

 

Ojos de Brujo, Vengue

Vengue

 

 Artista: Ojos de Brujo

 Col·laboracions destacades:

· Macaco

· Eldys

 Any de publicació: 2001

 Discogràfica: Edel

 Tipus: └lbum

 Track list:

1. Na En La Nevera
2. Vacileo
3. Pa La Tierra
4. Con Hambre
5. Tesoro
6. Debajo 1 Piedra
7. Tahita
8. Rumba Dub Style
9. No Hay Jachis
10. Palabras Blancas
11. Guarachas
12. Pulioretano

 Discografia: Ojos de Brujo

Vengue · Vengue
  2001 - └lbum
  comprar en iTunes
BarÝ · BarÝ
  2002 - └lbum
  comprar en iTunes
Remezclas de la casa · Remezclas de la casa
  2004 - Remixes
  comprar en iTunes
Girando BarÝ 2005 · Girando BarÝ 2005
  2005 - DVD
 
TecharÝ · TecharÝ
  2006 - └lbum
  comprar en iTunes
TecharÝ Live · TecharÝ Live
  2007 - DVD + CD Live
  comprar en iTunes
Aocanß · Aocanß
  2009 - └lbum
  comprar en iTunes
Corriente Vital - 10 A˝os · Corriente Vital - 10 A˝os
  2010 - └lbum
  comprar en iTunes

 Col·laboracions destacades: Ojos de Brujo

Peret Rey de la Rumba · Peret Rey de la Rumba
  2000 - Recopilatori
 
Barcelona Zona Bastarda · Barcelona Zona Bastarda
  2002 - Doble recopilatori
 
Per Palestina · Per Palestina
  2003 - Recopilatori
 
Mundo Mestizo · Mundo Mestizo
  2004 - Recopilatori
 
Barcelona Raval Session · Barcelona Raval Session
  2004 - Doble recopilatori
 
Barcelona Raval Sessions 2 · Barcelona Raval Sessions 2
  2005 - Doble recopilatori
 
Vamos que nos Vamos · Muchachito Bombo Infierno: Vamos que nos Vamos
  2005 - Àlbum
  comprar en iTunes
Reencuentros · Reencuentros
  2006 - Recopilatori
 
A Bush no le va a gustar · A Bush no le va a gustar
  2006 - Recopilatori
 
Milakabilaka · Fermin Muguruza: Milakabilaka
  2007 - Senzill
 
Muévete Bien - Sabor Latino 2 · Muévete Bien - Sabor Latino 2
  2007 - Recopilatori
  comprar en RadioChango
Rambla, Rumble, Rumba · Rambla, Rumble, Rumba
  2007 - Àlbum
  comprar en iTunes
Los Ritmos del Espejo II · Los Ritmos del Espejo II
  2007 - Recopilatori
 
RadioChango Añejo Reserva 7 Años · RadioChango Añejo Reserva 7 Años
  2008 - Doble recopilatori
  comprar en RadioChango
Asthmatic Lion Sound Systema · Fermin Muguruza: Asthmatic Lion Sound Systema
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes
Película de Barrio · Kumar: Película de Barrio
  2008 - Àlbum
  comprar en iTunes

 

 Comparteix RadioChango!

 
 Facebook MySpace del.icio.us Mister Wong! Digg Twitter Google Yahoo Technorati Meneame Fresqui Favoriting Blogmemes Blinklist Enchilame